Σε γαλάζια… χαρακώματα

Εμφύλιος επικρατεί στον Ηρακλή μεταξύ οπαδών και ιδιοκτησίας και μετά και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, ο πόλεμος συνεχίζεται. Οι οργανωμένοι οπαδοί αφήνουν υπόνοιες ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ βρίσκεται πίσω από την προσαγωγή οχτώ οπαδών το βράδυ της Τετάρτης όταν ξεκίνησαν για την Κατερίνη για να συναντηθούν μαζί του.

“Δηλώνω με τον πιο επίσημο τρόπο ότι ουδέποτε ενέπλεξα την Αστυνομία στις σχέσεις μου με τους φιλάθλους  του Ηρακλή. Ουδέποτε είτε εγώ, είτε  μέλος της ΠΑΕ, είτε μέλος της οικογένειας μου κάλεσε την αστυνομία να αντιμετωπίσει τους φιλάθλους του Ηρακλή και φυσικά ουδέποτε κάλεσα σε συνάντηση του φιλάθλους του Ηρακλή στην Κατερίνη και μάλιστα σε καφετέρια. Άλλωστε είναι γνωστό σε όλους ότι συναντήθηκα πολλές φορές με τους φιλάθλους της ομάδας στα γραφεία της ΠΑΕ στην Μίκρα” ανέφερε μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Θόδωρος Παπαδόπουλος, ο οποίος λίγο αργότερα, σε συνέντευξη που έδωσε στο “Αθλητικό Metropolis”, αναφέρθηκε και στην περίπτωση των Ιρανών, που φέρονται να ενδιαφέρονται για την ΠΑΕ Ηρακλής.

“Μιλάμε για έναν τεράστιο όμιλο, από μια διαφορετική χώρα, με τελείως διαφορετική νοοτροπία. Το ζήτησαν οι ίδιοι και υπήρχε ρήτρα εμπιστευτικότητας μεταξύ μας, ότι δεν θα διαρρεύσει τίποτα, γεγονός το οποίο σεβάστηκα και σεβάστηκαν και οι δημοσιογράφοι του Ηρακλή τους οποίους ενημέρωσα. Οι άνθρωποι αυτοί έμειναν δεκαπέντε ημέρες, στην διάρκεια των οποίων έγινε ένας τρομερός και λεπτομερέστατος έλεγχος, ενώ υπήρξαν και συνεντεύξεις με όλο το προσωπικό, τους ποδοσφαιριστές, τους φυσιοθεραπευτές και τους προπονητές. Έκαναν μια καλή και ανοιχτή συζήτηση με όλους. Η ευχή μου, ήταν να τελειώσουν όλα μέσα στο Σαββατοκύριακο και να έχω μια απάντηση. Με ενημέρωσαν όμως, ότι θέλουν κάποια έγγραφα επιπλέον, τα οποία έχουν σταλεί και ελπίζω ότι θα υπάρξει οριστική λύση. Είμαι θετικός ως προς την κατάληξη της υπόθεσης και ελπίζω να έχουμε καλά αποτέλεσματα. Γνωρίζω την εταιρεία που εχει εκφράσει ενδιαφέρον και την έχω ελέγξει και προσωπικά” είπε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής, ο οποίος συμπλήρωσε πως τους εκπροσώπους της εταιρίας, τους συνάντησε και ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης, Θόδωρος Καράογλου.

Στα αγωνιστικά, Ονουάτσι και Τάι, που αποχώρησαν τραυματίες από την Τούμπα, έκαναν σήμερα μαγνητικές τομογραφίες και αύριο θα φανεί το μέγεθος του προβλήμα, αλλά και το αν θα είναι διαθέσιμοι την Κυριακή στα Γιαννιτσά.