Ρεκόρ Σιδηρόπουλου στο Άρης- Παναθηναϊκός!

Ο διαιτητής με τα περισσότερα παιχνίδια στην Α Εθνική και την Super League έγινε ο Τάσος Σιδηρόπουλος στο ντέρμπι του Άρη με τον Παναθηναϊκό, αφού συμπλήρωσε τις 143 αναμετρήσεις, με την ΕΠΣ Δωδεκανήσου να εκδίδει συγχαρητήρια ανακοίνωση.

Σε αυτήν αναφέρει:

«Ο Πρόεδρος, Παναγιώτης Διακοφώτης και τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΣΔ, εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στον Τάσο Σιδηρόπουλο που για ακόμη μια φορά φέρνει την πρωτιά και γράφει ιστορία, κατακτώντας την κορυφή του πίνακα με τις περισσότερες διαιτησίες σε επίπεδο Super League/ Ά Εθνικής Κατηγορίας, σφυρίζοντας απόψε το 143ο παιχνίδι του, κάνοντας περήφανη την ένωση αλλά και όλους τους Δωδεκανήσιους. Του εύχονται υγεία και να συνεχίσει την ανοδική πορεία που έχει χαράξει στην καριέρα του όλα αυτά τα χρόνια!
Όπως προκύπτει από τα στοιχεία του Δημοσιογράφου Δημήτρη Τσακίρη ο Σιδηρόπουλος έγραψε ιστορία καθώς πέρασε τον Στάθη Παπαβασιλείου στην κορυφή του πίνακα με τις περισσότερες διαιτησίες σε επίπεδο Super League/A’ Εθνικής από το 1959.

Οι πρώτοι διαιτητές σε αγώνες: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος 143, Στάθης Παπαβασιλείου 142, Αναστάσιος Κάκος 141, Γιώργος Μποροβήλος 140, Λεωνίδας Βαμβακόπουλος 136, Νίκος Ζλατάνος 134, Μιχάλης Κουκουλάκης 133, Τιμολέων Λάτσιος 130, Γιώργος Μπίκας 123, Κύρος Βασάρας 121, Γιώργος Κασναφέρης 121.