Μήνυση της ΠΑΕ Άρης κατά του παρατηρητή με Παναθηναϊκό

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Άρης κάνει γνωστό ότι θα κινηθεί νομικά κατά του παρατηρητή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο, διότι στο φύλλο αγώνα κατέγραψε μόνο όσα φέρεται να είπε ο Θόδωρος Καρυπίδης στο Λάζλο Μπόλονι κι όχι και αυτά που φώναξε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο παρατηρητής αγώνα της Super League στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, κ. Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, προφανώς διαθέτει… επιλεκτική ακοή.

Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε, διαφορετικά, πώς στην έκθεσή του αναφέρει ΜΟΝΟ τα όσα υποστηρίζει ότι είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, κ. Καρυπίδης, προς τον προπονητή του Παναθηναϊκού και ΠΟΥΘΕΝΑ δεν αναφέρεται στις χυδαιότητες του αντιπάλου προπονητή που προηγήθηκαν.

Τα… «δεν άκουσα…» που επικαλέστηκε ο κ. Διαμαντόπουλος δεν μας πείθουν. Δεν πείθουν κανέναν τέτοιες αστείες δικαιολογίες. Γι’ αυτό και η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα καταθέσει μήνυση κατά του κ. Διαμαντόπουλου για απιστία, αφού στην έκθεσή του δεν αναφέρει επ’ ακριβώς τα γεγονότα, παρά μόνο αυτά που ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ άκουσε.

Τέλος, αληθεύει ότι ο κ. Διαμαντόπουλος επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής στην Αθήνα με την πτήση του Παναθηναϊκού;