Μαρτίνς : “Άρης και Ατρόμητος είναι ομάδες που επηρεάζουν το πρωτάθλημα”

Δεν είχε να πει κάτι νεότερο επί των μεταγραφικών ο κόουτς Πέδρο Μαρτίνς που στάθηκε και στη σημασία του αγώνα με τον Ατρόμητο αλλά και στο come back του Μπρούνο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είπε στην κάμερα της NOVA για:

Το ματς στο Περιστέρι: Τα παιχνίδια στην έδρα του Ατρόμητου είναι παραδοσιακά πολύ σημαντικά και ιδιαίτερα το περσινό. Ήταν πολύ σημαντικό για τις φιλοδοξίες μας για την κατάκτηση του τίτλου. Είναι πάντα δύσκολη έδρα. Στις 2 τελευταίες χρονιές έχουμε κερδίσει δύσκολα και σκοράροντας την τελευταία στιγμή. Είναι πάντα μία ομάδα με ποιότητα. Και φέτος κάπως έτσι θα είναι. Είναι ομάδα οργανωμένη, από τις σημαντικές του πρωταθλήματος και πηγαίνει καλά. Μπορούμε να πούμε πως ομάδες όπως οι ΟΦΗ, Άρης και Ατρόμητος επηρεάζουν το πρωτάθλημα.

Το εάν έχει προβλήματα και τον Μπρούνο: Ο Μπρούνο επανέρχεται σταδιακά. Βελτιώνεται σταδιακά. Σε λίγο καιρό θα είναι εντελώς καλά. Όλοι οι άλλοι είναι καλά.

Τη νίκη του Ατρόμητου με τον ΠΑΟΚ: Ο Ατρόμητος έχει πολλά προτερήματα. Έχει αξία. Είναι γρήγορη ομάδα, επικίνδυνη και με καλή οργάνωση. Πάντα παίζει με αυτοπεποίθηση. Ο Ατρόμητος αξίζει τον σεβασμό μας και είναι από τις καλές ομάδες του πρωταθλήματος και κυνηγάει τα παιχνίδια και τα αποτελέσματα. Είναι μία επικίνδυνη ομάδα και απαιτεί σοβαρότητα, προσοχή και συγκέντρωση από εμάς.

Τα γκολ των στόπερ από στατικές φάσεις: Δεν είναι κάτι που δουλεύουμε τώρα. Πάντα το δουλεύουμε. Πάντα δουλεύουμε τις στατικές φάσεις. Άλλες φορές μπαίνουν και άλλες όχι. Εάν θυμάστε πέρυσι είχαμε ξεκινήσει με αρκετά γκολ από στατικές φάσεις.

Τα μεταγραφικά και το εάν έχει κάτι νεότερο να πει και να μοιραστεί: Όχι (δεν έχουμε κάτι νεότερο να πούμε ή να μοιραστούμε). Συνεχίζουμε όπως ξέρετε.