«Μας πονάει πολύ…»

Για την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό, τα αίτια αυτής αλλά και το ότι αγωνίστηκε ως  αριστερός οπισθοφύλακας μίλησε ο Ροντρίγκο Σοάρες.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Σίγουρα είμαστε απογοητευμένοι γιατί δεν ήταν αυτό που θέλαμε, μας πονάει πολύ πρέπει να δούμε το παιχνίδι από την αρχή. Να δούμε δεν πήγε καλά να δούμε και τι κάναμε καλά και δεν μπορέσαμε να το εκμεταλλευτούμε γιατί το πρωτάθλημα έχει πολλά παιχνίδια και να πετύχουμε κάτι αυτή τη σεζόν».

Για το πρώτο ημίχρονο:

«Παρόλο που το αποτέλεσμα ήταν 0-0 και οι περισσότεροι θα μείνουν εκεί. Υπήρχαν ευκαιρίες που έγιναν και από τις δύο πλευρές. Οι δικές μας ευκαιρίες ήταν κάπως πιο καθαρές. Ο προπονητής μας ζήτησε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και να γίνουμε πιο απειλητικοί και να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Στο δεύτερο άλλαξαν τα πράγματα ο αντίπαλο έκανε γκολ τις ευκαιρίες του ενώ εμείς όχι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, μπορεί να συμβεί. Εμείς πρέπει να αναλύσουμε το παιχνίδι και να δώσουμε μια καλή απάντηση από τον επόμενο αγώνα. Έχουμε μια καλή ομάδα και το έχουμε αποδείξει»

Για την δική του παρουσία:

«Η σεζόν ξεκίνησε δύσκολα, είχα έναν σοβαρό τραυματισμό και πάντα είναι δύσκολο για έναν παίχτη να επιστρέφει. Είμαι πλέον στο 100% και έχω αρχίσει να παίρνω κάποια παιχνίδια για να πάρω ρυθμό και ψυχολογία για να βοηθήσω την ομάδα. Πράγματι η φυσική μου θέση είναι δεξί μπακ αν και έχω αγωνιστεί και αριστερά. Είναι διαφορετικό παράδειγμα στα στηρίγματα. Πάντως όπου επιλέξει να με χρησιμοποιήσει ο προπονητής θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».