By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: «Το τρίποντο ήταν… αρκετά εκπρόθεσμο»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
ΑΡΗΣΜΠΑΣΚΕΤ

«Το τρίποντο ήταν… αρκετά εκπρόθεσμο»

Τhessports
Last updated: 06/02/2021 19:52
Τhessports
Share
SHARE

Για το παιχνίδι και την ήττα από το Λαύριο τοποθετήθηκε ο προπονητής του Άρη, Σάββας Καμπερίδης, αφήνοντας και τα δικά του «καρφιά» για την διαιτησία αλλά και για το τρίποντο του Πέτρου Γερομιχαλού, για το οποίο οι «κιτρινόμαυροι» θα καταθέσουν ένσταση (δείτε εδώΚαταθέτει ένσταση ο Άρης!).

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Είπε αρχικά ο προπονητής του Άρη: «Θέλαμε απελπισμένα αυτή τη νίκη και θεωρούσαμε ότι είναι καθοριστικό όσο και το προηγούμενο. Αν κερδίζαμε θα άλλαζε την ψυχολογία μας και τη θέση μας. Νομίζω πως στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο τον αγώνα, όταν προηγηθήκαμε με 8 επιπόλαια λάθη και προηγήθηκε το Λαύριο ενώ έπρεπε να είμαστε εμείς πάνω στο σκορ.

Ξεκινήσαμε άσχημα στο δεύτερο ημίχρονο και κυνηγούσαμε , κι ενώ έγινε η προσπάθεια δεν είχαμε την ηρεμία για να γυρίσουμε το αποτέλεσμα και να κερδίσουμε. Συγχαρητήρια στο Λαύριο που κάνει μια εξαιρετική πορεία. Έχουμε δύσκολη συνέχεια και τα πράγματα δυσκολεύουν και πρέπει να φέρουμε νίκες στη συνέχεια».

Για τη φάση με το εκπρόθεσμο τρίποντο του Γερομιχαλού: «Οι διαιτητές ήταν σίγουροι πως το καλάθι μετρούσε κανονικά, το είδα στο βίντεο και είναι… αρκετά εκπρόθεσμο. Οι διαιτητές είπαν επειδή ήταν σίγουροι και επειδή δεν ήταν στα τελευταία 2 λεπτά του αγώνα δεν είμαστε υποχρεωμένοι να το δούμε και τόνισαν πως ήταν το σωστό σφύριγμα και στις δύο φάσεις (σ.σ. το τρίποντο όπου φαίνεται να πατούσε γραμμή ο Γερομιχαλός)».

Και κατέληξε: «Υπήρχαν πολλές φάσεις. Κάθε άνθρωπος έχει τη δική του αίσθηση και κριτήρια και βλέπει διαφορετικά τις φάσεις. Είχα διαφορετική εικόνα από τους διαιτητές και μου έλεγαν ότι κάνω λάθος. Τι να πεις…».

Σχετικά άρθρα

Άρης: Η παρουσίαση του Βασίλης Σπανούλη!
«Καμπάνες» για Γιαννακόπουλο και Λεπενιώτη – Δεν τιμωρήθηκε ο Μπαρτζώκας
Συνεχίζουν στον ΠΑΟΚ Ομορούγι και Περσίδης
H απάντηση της ΕΡΤ στον Ολυμπιακό
Ανακοίνωσε Χάτζινς ο ΠΑΟΚ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Περίπατος ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ!
Next Article «Πρέπει να έχεις τα προσόντα για να φοράς την φανέλα της ΑΕΚ»

Τελευταία νέα

Έκανε πίσω για Γιαννούλη ο Ολυμπιακός!
Featured ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Κοιτάει πρώην στόχο του Άρη ο Βόλος
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Ανέβηκε» ο ΠΑΟΚ: Η πρόταση για Γιαννούλη στην Άουγκσμπουργκ
Featured ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Παπαπέτρου: «Έτοιμοι για ντέρμπι οι Έλληνες διαιτητές»
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Follow US