Πήρε θέση ο Πανόπουλος

Με δήλωσή του, ο Χρήστος Πανόπουλος, αναφέρθηκε στην απόφαση της επιτροπής εφέσεων, που αθώωσε τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη.

Ο πρώην ιδιοκτήτης της θρακικής ομάδας, έκανε λόγο για ηθική δικαίωση, αλλά αυτό δεν αλλάζει το πρόβλημα που έφερε στην Ξάνθη.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«31 Χρόνια στην Α΄ Εθνική Super League, εγώ προσωπικά, η «ομάδα μας», η πόλη μας, οι άνθρωποί της, δεν έδωσαν ποτέ και σε κανέναν, κανένα δικαίωμα.  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΗΘΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ  Τα λόγια του πρωθυπουργού της χώρας μας ήταν επί λέξη: « Η Ε.Ε.Α έκανε μία γνωμοδότηση, τα δικαστήρια θα αποφασίσουν». Επέλεξα από την πρώτη στιγμή και δεσμεύτηκα γι΄αυτό, ότι θέλω να κριθούμε από τα ελληνικά δικαστήρια και « δεν θα προσφύγω σε κανένα CAS ».

AYTH TΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΑ . Δυστυχώς όμως για όλους μας, τα ελληνικά δικαστήρια δεν δίκασαν την υπόθεση, επιλέγοντας το “wording”: «Η απόφαση της Ε.Ε.Α είναι δεσμευτική και ως εκ τούτου δεν μπαίνουμε στην ουσία της υπόθεσης και δεν δικάζουμε».   ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΡΙΝΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΗΘΙΚΗ ΝΑΙ!!!!  …ΑΛΛΑ δεν παύει να μην έχουμε προηγουμένως κατακερματιστεί.  31 χρόνια τίμιας παρουσίας  ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ».