Χριστοβασίλης : “Ο Γραμμένος ως πρόεδρος της ΕΠΟ παίρνει την ευθύνη”

Νέα «σφοδρή» επίθεση κατά της ΕΠΟ με αφορμή τη διεξαγωγή της αναμέτρησης του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο εξαπέλυσε ο Γιώργος Χριστοβασίλης, μέσω των όσων είπε ο πρόεδρος του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

“Πρέπει να ρωτήσετε κάποιον άλλο γιατί το ματς θα γίνει στο Αγρίνιο. Η ΕΠΟ αποφάσισε πως το γήπεδο μας δεν ήταν κατάλληλο χωρίς να στείλει μια επιτροπή ή τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ιωαννίνων να κρίνει αν ήταν κατάλληλο το γήπεδο ή όχι. Στην ΕΠΟ απλά κοίταγαν τις φωτογραφίες από τα σάιτ. Λέγανε ψέματα πως βρέχει και χιονίζει, ενώ έχει σταματήσει η χιονόπτωση από το Σάββατο το βράδυ. Χθες και σήμερα έχει ήλιο. Αυτοί, πήρανε μια απόφαση και μας την κοινοποίησαν χθες το μεσημέρι ενώ ο Παναθηναϊκός την ήξερε από πριν», είπε αρχικά. Και συνέχισε. «Δεν ξέρω αν είναι ο Γραμμένος υπεύθυνος, απλά είναι πρόεδρος και παίρνει αυτός την ευθύνη. Είναι η επιτροπή διοργάνωσης του Κυπέλλου. Εμένα μου έλεγαν ότι δεν ήξεραν τίποτα αλλά τελικά έβγαλαν κοινή απόφαση. Δεν ξέρω πως έγινε αυτό”, είπε αρχικά ο πρόεδρος του ΠΑΣ.

Για την ανακοίνωση που εξέδωσε η ομοσπονδία σχολίασε πως «το αντίθετο έγινε, το γήπεδο ήταν έτοιμο από την Κυριακή, εγώ αυτό τους είπα. Η Super League, έπρεπε να αναβάλλει την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και να γίνει στην Αθήνα για το καλό των παικτών. Τότε πήραμε κοινή απόφαση, τώρα στην ΕΠΟ γίνονται όλα στον «αέρα». Κλείνοντας είπε πως «δυστυχώς φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Κάναμε προσφυγή στο διαιτητικό δικαστήριο μήπως πάρουμε την αναβολή και μας απάντησαν πριν μισή ώρα, ότι τελικά θα γίνει αύριο. Ο ΠΑΣ αν δεν είχε επιπτώσεις βαθμολογικής σημασίας, δεν θα κατέβαινε και θα χάριζε την πρόκριση. Πριν δέκα μέρες, ζητήσαμε να γίνει το ματς στην Αθήνα μετά την συναίνεση του Παναθηναϊκού. Μας είπαν δεν γίνεται, τώρα όλα αλλάζουν, για κάποιο λόγο αποφάσισαν μόνοι».