«Πάντα στο προσκήνιο για τον Ηρακλή οι Αμερικανοί επενδυτές»

Για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ηρακλή και την πιθανότητα εμπλοκής των Αμερικανών επενδυτών στην ομάδα μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου του «Γηραιού», Γιώργος Γεράκης.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»:

«Εμείς κάνουμε την προσπάθεια για να κρατιέται ζωντανός ο Ηρακλής. Για την επανεκκίνηση του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής δεν το βλέπω εφικτό, παρά μόνο να αρχίσουν προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές. Δεν υπάρχουν αποζημιώσεις στα ερασιτεχνικά Πρωταθλήματα. Είναι κρίμα για τους παίκτες και τους ανθρώπους που ασχολούνται με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Η Πολιτεία πρέπει να δώσει χείρα βοηθείας. Επειδή δεν υπάρχει αγωνιστική δράση, το θέμα των χορηγιών δεν μπορεί να ανακοινωθεί, αλλά συμφωνίες υπάρχουν. Εμάς μας συμφέρει να γίνει η αναδιάρθρωση γιατί θα ανέβουμε κατηγορία. Άρα θα έχουμε κερδίσει. Έχει αποφασιστεί να γίνει η αναδιάρθρωση, αλλά το θέμα είναι σε ποια κατηγορία θα είμαστε. Δεν θα υπάρξει αποτυχία και θα είμαστε σίγουρα στην πρώτη κατηγορία αργά η γρήγορα».

Για το ενδιαφέρον Αμερικανών επενδυτών να εμπλακούν στα κοινά του Ηρακλή:

«Οι Αμερικανοί υπήρχαν πάντα στο προσκήνιο. Εγώ ξέρω άτομα που έχουν συνεισφέρει οικονομικά τον σύλλογο παλιότερα σε διάφορα τμήματα του συλλόγου. Όλοι περιμένουν την αναδιάρθρωση και ίσως στο μέλλον να έχουμε πάνω στο κομμάτι των επενδυτών θετικές εξελίξεις».