Μεταγραφή – βόμβα με Χεζόνια στον Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το μεταγραφικό μπαμ της χρονιάς ντύνοντας στα πράσινα τον Μάριο Χεζόνια ως το τέλος της σεζόν με option ανανέωσης και για την επόμενη!

Το όνειρο του 26χρονου φόργουρντ θα γίνει άμεσα πραγματικότητα. Οι «πράσινοι» έφτασαν σε οριστική συμφωνία με τον Κροάτη ΝΒΑερ που ήθελε σαν τρελός να φορέσει τη φανέλα του τριφυλλιού και απορρίπτοντας όλες τις προτάσεις που είχε από ευρωπαϊκές ομάδες, κατέληξε στην επιλογή του Παναθηναϊκού.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας εφαρμόζοντας το πρόγραμμα «Sponsor a player» κινήθηκαν με άκρα μυστικότητα τις τελευταίες μέρες για να καλύψουν τις απαιτήσεις που θα κάλυπταν τον Χεζόνια. Απαιτήσεις που καλύφθηκαν από χορηγούς οι οποίοι θέλησαν να συμμετέχουν σε μια μεταγραφή που μπορεί να αποκαλείται και μία από τις μεγαλύτερες… βόμβες που έσκασαν φέτος στην Euroleague, τουλάχιστον από πλευράς ονόματος, περγαμηνών και κινήτρου με βάση την ηλικία ενός αθλητή.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έψαχνε καιρό μια κίνηση που θα ανέβαζε την ψυχολογία του κόσμου και έφτασε σε συμφωνία με τον πρώην παίκτη των Μάτζικ, των Νικς και των Μπλέιζερς, όχι μόνο για να ολοκληρώσει τη φετινή σεζόν αλλά έχοντας μια βατή option για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με το ΟΑΚΑ να είναι… ανοιχτό και έτοιμο να υποδεχθεί τον Κροάτη.