Κνήμη από… γυαλί

Ο Χινέντου Ομπάσι είναι ανάμεσα στους παίκτες, που έχουν προταθεί στον ΠΑΟΚ και το γεγονός ο Χουμπ Στέφενς τον είχε ποδοσφαιριστή στη Σάλκε, ήταν αρκετό για να φουντώσουν τα σενάρια.

Ο 27χρονος Νιγηριανός, που δεν είναι σέντερ φορ αλλά δεξιός μεσοεπιθετικός, ήταν πράγματα παίκτης του Στέφενς στη Σάλκε, ήταν πράγματι μια από τις καλές μεταγραφές που έκανε η ομάδα του Γκελζενκίερχεν τα τελευταία χρόνια, καθώς ξόδεψε 4.500.000 ευρώ για τον αγοράσει το καλοκαίρι του 2012 από την Χοφενχάιμ, αλλά δυστυχώς για τον Ομπάσι, τους τελευταίους 18 μήνες είναι πιο συχνά στους γιατρούς, παρά στα γήπεδα.

Ο Νιγηριανός αντιμετώπισε μεγάλα προβλήματα με την κνήμη του και ουσιαστικά είναι ανενεργός σ΄ αυτό τον ενάμιση χρόνο, που είναι στη Σάλκε. Στη σεζόν 2012-13 έπαιξε σε μόλις 4 αγώνες της Μπουντεσλίγκα (συνολικά 153 λεπτά), ενώ στην τρέχουσα σεζόν, εχει πάλι προβλήματα με την κνήμη του κι έπαιξε μόλις σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος, στο τελευταίο πριν τη χειμερινή διακοπή, αυτό με την Νυρεμβέργη στις 21/12, στο οποίο μπήκε ως αλλαγή στο 70′.

Το συμβόλαιο του Ομπάσι τελειώνει τον Ιούνιο του 2015, αλλά η Σάλκε θέλει να τον παραχωρήσει για να βγάλει και τα 3.000.000 ευρώ που της κοστίζει ετησίως από το μπάτζετ της…