Μάντζιος : “Θέλει προσοχή ο Ατρόμητος – Eπιτακτική ανάγκη η νίκη”

Για τον αγώνα της Κυριακής απέναντι της Κυριακής απέναντι στον Ατρόμητο αναφέρθηκε ο Άρης Μάντζιος, στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την κατάσταση της ομάδας: “Η κατάσταση της ομάδας, ειδικά μετά το θετικό αποτέλεσμα που πήραμε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, είναι πολύ καλή. Δουλέψαμε καλά και μέσα στην εβδομάδα αυτή στις προπονήσεις, οπότε θα έλεγα ότι προετοιμαστήκαμε όπως πρέπει για το ερχόμενο παιχνίδι. Επίσης, είναι σημαντικό ότι δεν έχουμε απουσίες παικτών”.

Για το πώς θα αντιμετωπίσει ο Άρη τον Ατρόμητο: “Θέλει προσοχή ο Ατρόμητος. Χρειάζεται να είμαστε σοβαροί και να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας. Οι ομάδες στην έδρα μας κλείνονται. Χρειάζεται, λοιπόν, να έχουμε υπομονή και να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας. Επίσης, πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί από την αρχή”.

Για τη αγωνιστική φιλοσοφία των αντιπάλων στο Βικελίδης: “Άλλο είναι τα εντός έδρας παιχνίδια κι άλλο τα εκτός. Στην έδρα μας μας έρχονται οι ομάδες και συνήθως παίζουν πίσω, όπως έκανε ο Παναιτωλικός πρόσφατα. Δεν είναι, όμως, αυτή απολύτως η εξήγηση γιατί πάμε καλύτερα εκτός έδρας. Το λέω γιατί κι εκτός έδρας σε πολλά παιχνίδια είμαστε καλύτεροι και έχουμε την κυριαρχία. Άρα, δεν είναι η εξήγηση ότι εκτός έδρας έχουμε περισσότερους χώρους”.

Για το αήττητο στην Αθήνα: “Επιβεβαιώνει αυτό ότι είμαστε καλή ομάδα. Έχουμε χαρακτήρα και νοοτροπία νικητή. Στην Αθήνα και γενικότερα εκτός έδρας στα περισσότερα παιχνίδια είμαστε αήττητοι κι αυτό δείχνει την αξία μας”.

Για τη μάχη της δεύτερης θέσης: “Πράγματι, είναι επιτακτική η νίκη με τον Ατρόμητο. Δεν είναι, όμως, παιχνίδι χωρίς αύριο, γιατί υπάρχουν τα πλέι οφ. Πάντως, θέλουμε πολύ να νικήσουμε, για να μείνουμε ψηλά, αλλά και για να αποκτήσουμε διαφορά από τους αντιπάλους μας. Πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί και να νικήσουμε! Σχεδόν σε όλη τη διάρκεια των 23 αγωνιστικών του πρωταθλήματος μέχρι τώρα είμαστε μέσα στην πρώτη τριάδα στον πίνακα. Αυτό κάτι λέει. Έχουμε αποκτήσει το σεβασμό όλου του κόσμου του ποδοσφαίρου. Έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε”.

Για την κατάσταση του Κώστα Μήτρογλου: “Το είχε ανάγκη αυτό το γκολ. Η διάθεσή του και η προσπάθειά του γενικώς στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όμως, είναι που μας άφησε περισσότερο ικανοποιημένους. Περιμένουμε ότι θα μας βοηθήσει πολύ στα πλέι οφ”.