By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Πήρε θέση η «Θύρα 4»: «Ως εδώ!»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πήρε θέση η «Θύρα 4»: «Ως εδώ!»

Τhessports
Last updated: 28/02/2021 20:33
Τhessports
Share
SHARE

Θέση για την πορεία του ΠΑΟΚ την φετινή σεζόν πήραν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, ζητώντας από την ομάδα την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, την μάχη για την κατάκτηση του Κυπέλλου αλλά και το χτίσιμο ενός ρόστερ που θα πρωταγωνιστεί τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Θύρας 4:

«Με σφιγμένο στομάχι παρακολουθούμε τη φετινή πορεία του ποδοσφαιρικού τμήματος, αφού η απόδοση της ομάδας δεν μας αφήνει άλλα περιθώρια. Αναφορικά με το πρωτάθλημα, η χρονιά αντικειμενικά θεωρείται χαμένη από το Νοέμβρη. Αυτό όμως δεν μας απογοητεύει τόσο σαν γεγονός, όσο το ότι δεν φαίνεται αχτίδα φωτός για το χτίσιμο της επόμενης. Αντί στόχος να είναι η αγωνιστική βελτίωση και η ισχυροποίηση του υπάρχοντος ρόστερ, φαίνεται πως πρωταρχικό μέλημα είναι η βελτίωση των ισολογισμών και των οικονομικών στοιχείων. Μέχρις ενός σημείου αυτό ήταν αποδεκτό και κατανοητό, αλλά επειδή η αποψίλωση και η καμμένη γη δεν αποτελούν εξυγίανση πρέπει να πούμε ένα «ως εδώ».

Είναι δεδομένο πως το τωρινό δυναμικό έχει πολλά κενά τα οποία θα φανούν ακόμα πιο έντονα το καλοκαίρι, αφού με δανεικούς παίκτες χωρίς οψιόν αγοράς σοβαρός προγραμματισμός δεν γίνεται. Απαίτησή μας είναι οι ενέργειες χτισίματος ενός ρόστερ που θα πρωταγωνιστήσει την ερχόμενη περίοδο να ξεκινήσουν άμεσα, γιατί κρίνοντας από το πρόσφατο παρελθόν αμφιβάλουμε πολύ για το εάν έχουν ξεκινήσει ήδη, παρά τις κατά καιρούς διαβεβαιώσεις τις οποίες λάβαμε. Η επόμενη χρονιά απαγορεύεται να λάβει το χαρακτηρισμό ακόμα μιας μεταβατικής περιόδου. Έστω και με τα υπάρχοντα χτυπητά κενά, ο Π.Α.Ο.Κ διαθέτει μια μαγιά παικτών ιδιαίτερα ικανών. Αυτή πρέπει να πλαισιωθεί κατάλληλα, καθώς εάν χαθούν και εκείνοι τότε τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο δυσοίωνα. Σε αυτήν την περίπτωση, ο γύρος του θριάμβου της κατάκτησης του FFP (επειδή γνωρίζουμε την ΠΑΟΚτσήδικη ιστορία καλά) προβλέπουμε πως θα γίνει με σπριντ.

Αυτά θα έχουμε την ευκαιρία να τα ξαναπούμε το καλοκαίρι, ακόμα αναλυτικότερα αλλά και κατ ιδίαν σε αυτούς που πρέπει. Έστω και έτσι όμως, η ομάδα βρίσκεται μέσα σε δύο στόχους. Η 2η θέση ακόμα και αν ισοδυναμεί ουσιαστικά στις ευρωπαϊκές θέσεις με την 4η , πρέπει να κατακτηθεί από τον Π.Α.Ο.Κ καθαρά και μόνο για λόγους πρεστίζ, αφού το να μας προσπεράσουν στη βαθμολογία ομάδες γειτονιάς και λοιποί ανύπαρκτοι θα θεωρηθεί ντροπή. Επίσης, εφόσον είμαστε με το ενάμισι πόδι στα ημιτελικά, το Κύπελλο είναι ένας στόχος των τριών ματς.

Δεν θα κριθεί στη διάρκεια αλλά στο πάθος, τη μαγκιά και την ποδοσφαιρική αλητεία. Περιμένουμε από τους παίκτες μας να πάρουν στις πλάτες τους την ομάδα, να ξεσηκώσουν τους συμπαίκτες τους και να τελειώσουμε τη σεζόν με χαμόγελα. Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία έχουν τη στήριξή μας και περιμένουμε να βγάλουν την ψυχή τους στο γήπεδο.

Τέλος, θα θέλαμε να κλείσουμε με μια υποσημείωση προς τους δημοσιογράφους της πόλης. Πρέπει να έχουν στο μυαλό τους και να μην μας αναγκάσουν να τους το θυμίσουμε εμείς γιατί και η υπομονή έχει τα όριά της, πως τα διάφορα άρθρα τους αναφέρονται σε ποδοσφαιριστές του Π.Α.Ο.Κ και όχι σε εμπορεύματα. Ελπίδα μας είναι τα παιδιά που αγωνίζονται με το Δικέφαλο στο στήθος να δοξάσουν το σύλλογο αγωνιζόμενοι γι αυτόν και να δοξαστούν μέσω αυτού. Όσοι λιγουρεύονται εκατομμύρια μπορούν να παίξουν Football Manager, εδώ όμως μιλάμε για Π Α.Ο.Κ. Όσο για τα ανυπόγραφα άρθρα, αν συνεχιστεί η κατάσταση, ευθύνες μπορούν και θα αναζητηθούν από τους διευθυντές».

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=276801903806675&id=105895110897356

Σχετικά άρθρα

Επίσημο: Στην Τούμπα τα μεγάλα παιχνίδια της Εθνικής
Τέλος από τη διαιτησία ο Σιδηρόπουλος!
Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Μάριο Οικονόμου…
Παραμένει ο Λανουά – Σημαντικές αλλαγές στο Κύπελλο
ΠΑΟΚ: Δύο ακόμα ανανεώσεις για τις νταμπλούχες
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article «Υπόκλιση» Άρη σε Δεληζήση: «Είσαι ένας από μας»
Next Article «Να δω πως θα κρυφτούν τα σκουπίδια νόταν σωθούμε»

Τελευταία νέα

Αθλητικές μεταδόσεις: Το πρόγραμμα της Τρίτης
MEDIA
2 June, 2026
ΠΣΑΠΠ για τον Μάριο Οικονόμου: «Θρηνούμε και δεν υπάρχουν λέξεις…»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
1 June, 2026
Περσίδης: «Είμαστε σε προχωρημένες επαφές με τον ΠΑΟΚ, μίλησα με τον Τρινκιέρι»
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
1 June, 2026
Θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή για τα αίτια θανάτου του Μάριου Οικονόμου
LIFE
1 June, 2026
Follow US