Γιάννινα-Παναθηναϊκός: «Ένταση στο φινάλε, χτυπήθηκε φίλαθλος του ΠΑΣ!» (vid)

Τεταμένο ήταν το κλίμα μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναθηναϊκό. Αθλητική ιστοσελίδα των Ιωαννίνων, περιγράφει επεισόδιο με άντρα της ασφάλειας των πράσινων και κάποιον που βρισκόταν στις κερκίδες, παρουσιάζοντας μάλιστα και σχετικό βίντεο.

Διαβάστε το ρεπορτάζ από την ιστοσελίδα passports.gr και δείτε το βίντεο με το επεισόδιο:

Αρκετή ένταση είχε το σαββατιάτικο παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό στο «Ζωσιμάδες» με αποκορύφωμα ένα περιστατικό μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα σε φίλαθλο του ΠΑΣ και ανθρώπους της ομάδας του Παναθηναϊκού που βιοπράγησαν εναντίον του.

Ας τα πάρουμε με τη σειρά: Ο τερματοφύλακας Σωκράτης Διούδης του Παναθηναϊκού ήταν αρκετά εκνευρισμένος και κατά τη διάρκεια του αγώνα άνοιξε διάλογο και βρισιές με τους παρευρισκομένους στη μεγάλη κερκίδα του Εθνικού Σταδίου Ιωαννίνων. Μετά το τέλος του αγώνα τα πνεύματα εκτραχύνθηκαν και ο πορτιέρο των “πράσινων” βγήκε εκτός εαυτού. Μάλιστα, κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος φιλάθλου του ΠΑΣ Γιάννινα, αγνώστων λοιπών στοιχείων. Μαζί του κινήθηκαν απειλητικά και μέλη της αποστολής του Παναθηναϊκού.

Το χειρότερο από όλα είναι ότι ο υπεύθυνος, μέλος της ασφάλειας του Παναθηναϊκού και δάσκαλος kick boxing, Μιχάλης Νικήτογλου, διακρίνεται καθαρά στο video που δημοσιεύει το PASsports να χτυπά τον φίλαθλο του ΠΑΣ στο στέρνο. Άμεσα επενέβησαν οι άνθρωποι ασφαλείας του ΠΑΣ Γιάννινα και απομάκρυναν τον οπαδό και λειτούργησαν κατευναστικά, όπως είναι και ο ρόλος τους άλλωστε. Από πλευράς Παναθηναϊκού στο περιστατικό συμμετείχε και ο επιχειρησιακός διευθυντής της “πράσινης” ΠΑΕ, Σπύρος Βλάχος.