Χωρίς Χαριτόπουλο ο Άρης στην Πάτρα

Ο Αρης ολοκλήρωσε σήμερα (12/03), με μια μεσημεριανή προπόνηση την προετοιμασία του για τον αυριανό (13/03) αγώνα με αντίπαλο τον Προμηθέα.

Μοναδικό πρόβλημα είναι ο Δημήτρης Χαριτόπουλος, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή των «κίτρινων» στην Πάτρα, αντίθετα θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη για να ακολουθήσει θεραπείες και να ξεπεράσει το πρόβλημα, που τον ταλαιπωρεί.

Την αποστολή που θα ταξιδέψει στην αχαϊκή πρωτεύουσα, απαρτίζουν οι εξής καλαθοσφαιριστές: Σταμάτης, Σλαφτσάκης, Φλιώνης, Μιλόσεβιτς, Σιδηροηλίας, Κουζέλογλου, Καλαϊτζίδης, Γεωργάκης, Τσάλμερς, Ντραγκίσεβιτς, Λιτλ, Ντεκόζι.

Μιλώντας για την αναμέτρηση με την ομάδα της Πάτρας, ο προπονητής των “κίτρινων”, Σάββας Καμπερίδης, τόνισε: “Η ομάδα πέτυχε δύο πολύ σημαντικές νίκες, οι οποίες μας έδωσαν μια ανάσα, όμως οι αγώνες είναι συνεχόμενοι. Καλούμαστε σε μικρό χρονικό διάστημα να προετοιμαστούμε, να αντιμετωπίσουμε τον Προμηθέα, ο οποίος είναι από τις πιο ποιοτικές ομάδες στο πρωτάθλημα. Θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να αποφύγουμε τα λάθη, που θα επιτρέψουν στον αντίπαλο να πετύχει εύκολα καλάθια, ώστε να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό στο παιχνίδι”.