Δευτέρα αποφασίζει ο ΑΣ

Όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο και ο ΑΣ Άρης μετά το τέλος του σημερινού διοικητικού συμβουλίου, προκήρυξε έκτακτη γενική συνέλευση. Αυτή λογικά θα διεξαχθεί την Δευτέρα (αρχικά είναι προγραμματισμένη για αύριο αλλά σε περίπτωση μη απαρτίας θα επαναληφθεί την Δευτέρα), άρα θα ακολουθήσει αυτής της ΚΜΑ που θα γίνει αύριο.

Η σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον ερασιτέχνη αναφέρει τα εξής: «Καλούνται τα μέλη του Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, σύμφωνα με το καταστατικό, σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, που θα γίνει στις 21 Αυγούστου 2014 ημέρα Πέμπτη και ώρα 19.30 στο ξενοδοχείο «Διακονία» με αποκλειστικό θέμα την πορεία και προοπτική της ΠΑΕ ΑΡΗΣ .
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα μέλη του συλλόγου, που είναι ταμειακώς τακτοποιημένα (έχουν καταβάλει και τη συνδρομή του μηνός Αυγούστου 2014).

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 25 Αυγούστου 2014 ημέρα Δευτέρα, στο ίδιο μέρος την ίδια ώρα με το ίδιο θέμα και στην οποία, απαρτία θα θεωρηθεί όσα μέλη και αν παραστούν από τα ταμειακώς τακτοποιημένα».