Μπάμπα: «Πρέπει να επικεντρωθούμε σε… μας»

Ο Ραχμάν Μπάμπα στάθηκε στην εικόνα της ομάδας του στο ματς με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πάντως ότι είναι καθαρά… θέμα δικό τους να συνέλθουν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η ομάδα είχε αρκετά καλή κυκλοφορία της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο. Κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες, δυστυχώς δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ. Αυτό το οποίο μένει στο τέλος όμως, γιατί κανείς δεν θυμάται το πως έπαιξες, είναι το τελικό αποτέλεσμα. Το γεγονός είναι ότι αν δεν κάνεις τις ευκαιρίες γκολ, το αποτέλεσμα είναι μηδέν. Ουσιαστικά κάνεις κακό στον εαυτό σου».

Για το αν επηρεάστηκε η ομάδα από τα όσα έγιναν στο προηγούμενο ματς:

«Όχι, η ομάδα δεν επηρεάστηκε από αυτό. Σίγουρα δεν είναι μία καλή κατάσταση όταν προέρχεσαι από αρνητικά αποτελέσματα. Συζητήσαμε για αυτό στην ομάδα, προσπαθήσαμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Δυστυχώς, παρά την καλή εμφάνιση δεν πήραμε τη νίκη και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συγκεντρωθούμε για τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται».

Αν υπάρχει κάτι που τον κάνει να αισιοδοξεί:

«Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή πρέπει να επικεντρωθούμε σε εμάς. Το πως θα μπορέσουμε να βελτιωθούμε, να δούμε αυτά που συνέβησαν και στα προηγούμενα ματς. Να μπορέσουμε να πετύχουμε τα γκολ βάσει ευκαιριών και σε αυτά τα παιχνίδια που κυριαρχούμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ίσως αξίζουμε κάποια καλύτερα αποτελέσματα. Αν το κάνουμε αυτό, οι νίκες είναι κοντά».