Μπιζέρα : “Είμαι σε επαφή με τον Γκαρσία – Σχεδιάζει την επόμενη σεζόν”

Την παρουσία του Πάμπλο Γκαρσία στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, σχολίασε ο πρώην άσος του Δικεφάλου, Τζο Μπιζέρα, τονίζοντας παράλληλα πως έχει καλές αναμνήσεις από την Ελλάδα, λέγοντας μάλιστα πως ο γιος του είναι Έλληνας.

«Ζούμε και εμείς τις μέρες της πανδημίας, όπως όλος ο κόσμος, είναι δύσκολη περίοδος» είπε αρχικά δίνοντας το στίγμα του για την υγειονομική κρίση και συνέχισε:

«Εχω πολύ καλές αναμνήσεις από τον ΠΑΟΚ και ανθρώπους που θυμάμαι. Με τον Γκαρσία μας συνδέει φιλία όχι μόνο από τον ΠΑΟΚ αλλά και από την εθνική Ουρουγουάης. Ο γιος μου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι Έλληνας! Τώρα είναι 11 ετών. Όταν τελειώσει η πανδημία θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα για να δει την χώρα που γεννήθηκε».

Σημείωσε ότι: «Τελείωσα σπουδές και δουλεύω ως ατζέντης. Δεν μπερδεύω την φιλία με την δουλειά. Αν είναι να φέρω κάποιον καλό παίκτη στον ΠΑΟΚ, θα τον φέρω. Πάντα είμαστε σε επαφή με τον Πάμπλο, αλλά δεν τα μπερδεύουμε, ούτε αυτός, ούτε εγώ, τη σχέση μας με την δουλειά. Αλλά αν υπάρχει ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει θα τον έφερνα στον ΠΑΟΚ»

Για τις συνομιλίες του με τον Γκαρσία για τον ΠΑΟΚ: «Μου έχει πει ότι κοιτάζει την επόμενη σεζόν κα προσπαθεί να την σχεδιάσει. Και για την Ελλάδα και για την Ευρώπη. Πάντα κοιτούσε, ακόμη και στις μικρές ομάδες που ήταν, και την επόμενη χρονιά, ποιοι θα φύγουν και ποιοι θα έρθουν. Τώρα βρίσκεται σε αυτή τη φάση και κοιτάζει, όπως είπα, και την ευρωπαϊκή διοργάνωση, όχι μόνο το Πρωτάθλημα.

Ο Πάμπλο ξεκίνησε από το μηδέν. Διαδέχθηκε τον Φερέιρα, ο οποίος δεν έφυγε ως επιτυχημένος. Δεν είναι εύκολο να γίνουν όλα σε μία χρονιά. Σίγουρα θα ήταν καλό να αρχίσει με έναν τίτλο, όχι για τον τίτλο, αλλά γιατί είναι ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα που κυνηγάει τρόπαια. Αλλά έχει μάθει να ξεκινάει από το μηδέν».

Για τους λατινοαμερικάνους παίκτες που ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ: «Γνωρίζω την περίπτωση Ολίβα. Είναι πολύ καλός παίκτης. Φαινόταν από εδώ, πριν πάει στην Κάλιαρι, η εξέλιξη που θα έχει. Πάντα στην Ελλάδα κοιτάζουν Λατινοαμερικάνους παίκτες αλλά και οι Ουρουγουανοί κοιτάζουν τον ΠΑΟΚ, γιατί είναι ο Πάμπλο αλλά και γιατί έχουν περάσει τόσοι παίκτες από την Ουρουγουάη. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ θα κοιτάξει σίγουρα τέτοιους παίκτες και ο Πάμπλο είναι ένα δυνατό χαρτί».

Τέλος ανέφερε: «Τα συζητούσα πρόσφατα με τον Κοντρέρας. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Μία από τις πιο δυνατές αναμνήσεις ήταν όταν μετά την πρόκριση επί του Άρη στο Κύπελλο μας περίμενε τόσος κόσμος. Στην Ελλάδα σε κάνουν νιώθεις ότι δεν θα ζήσεις πουθενά αλλού αυτό που ζεις εκεί. Είναι πολύ έντονα συναισθηματικά δεμένη η οικογένειά μου με την Ελλάδα. Θέλω να επιστρέψω και να πιω ένα… κρύο φραπεδάκι».

Πηγή: Metropolis 95.5 FM