Τζέγκο: Η περιπέτεια υγείας, οι χημειοθεραπείες και το μήνυμα!

Όταν ο Άρης το καλοκαίρι απέκτησε τον Τζίμι Τζέγκο, είχαν γίνει κάποιες… χλιαρές αναφορές για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ως έφηβος.

Ο ίδιος πριν από κάποιες μέρες έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Αυστραλία, όπου μεταξύ άλλων μίλησε και γι’ αυτό. Για την ακρίβεια στα 16 του είχε διαγνωσθεί με μια σοβαρή ασθένεια του λεμφικού συστήματος, που προκαλεί καρκίνο σε όλο το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπινου οργανισμού. Δηλαδή μια μορφή καρκίνου του αίματος και υποβλήθηκε σε χημειοθεραπείες για οκτώ μήνες.

Όσα ανέφερε στη συνέντευξή του στην πατρίδα του είναι πραγματικά συγκλονιστικά:

«Είναι κάτι που κρατώ μέσα στην καρδιά μου, έχοντας περάσει από λευχαιμία όταν ήμουν μικρότερος. Είναι πραγματικά δύσκολη στιγμή για όλους, σε όποιο στάδιο της ζωής του κι αν βρίσκεται και νομίζω ότι το σπουδαιότερο στοιχείο που σε βοηθάει να το ξεπεράσεις είναι οι άνθρωποι που σε στηρίζουν. Ήμουν πολύ τυχερός που είχαν τον αδελφό μου και τους γονείς μου, που ήταν εκεί.

Είχα τους φίλους μου από το σχολείο, προπονητές μου από το ποδόσφαιρο, που πάντα ερχόταν στο σπίτι για να με δουν και είχαν πάρα πολλούς ανθρώπους για να μιλήσω όταν είχα ανάγκη για κουβέντα ή για να ανέβει η διάθεσή μου».