Ζίμπρου – ΠΑΟΚ – PreGame (Live)

ΚΙΣΙΝΑΟΥ

Καλησπέρα σας από το Κισινάου, την πρωτεύουσα της Μολδαβίας. Από εδώ ξεκινά το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ, που αντιμετωπίζει την τοπική Ζίμπρου…

20.48 Αρχίζουν να κάνουν έντονη την παρουσία τους και οι Μολδαβοί που μπαίνουν σιγά σιγά στο γήπεδο. Οι φανατικοί της Ζίμπρου θα καθίσουν στο ίδιο πέταλο με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, απλά αυτοί παίρνουν θέσεις στο άλλο… κόρνερ.

20.43 Επιτέλους οι Μολδαβοί άναψαν όλα τα φώτα…

20.39 Στο γήπεδο και ο ΠΑΟΚ πλέον με τους 150 οπαδούς του να τραγουδούν…

20.31 Σχεδόν μισή ώρα πριν τη σέντρα, στο γήπεδο υπάρχει… ημίφως, αφού έχει ήδη σκοτινιάσει και οι Μολδαβοί έχουν ανάψει το 1/4 των λαμπτήρων των προβολέων…

20.26 Βγαίνουν για ζέσταμα και οι διαιτητές, που αποδοκιμάζονται από κάποιους μεμονωμένους φιλάθλους, Μολδαβούς κι Έλληνες. Ο Τσέχος Λίμπορ Κόβαρικ έχει σφυρίξει δύο φορές ελληνικές ομάδες. Έχει παίξει στους αγώνες ΑΕΚ – Νταντί 1-1 και Ελλάδα – Λιχτενστάιν 2-0.

20.21 Βγήκε στο γήπεδο και η Ζίμπρου για ζέσταμα. Στην αποστολή ο Μαμαντού Ντιαλό, ο οποίος σταματά στην πλάγια γραμμή και κάνει την προσευχή του.

20.16 Έχουν ήδη βγει για ζέσταμα Γλύκος και Γιακουμής που χειροκροτούνται από του 100-150 οπαδούς του ΠΑΟΚ.

20.12 Στο γήπεδο είναι και ο Ιάκωβος Αγγελίδης, παρέα με τον Ζήση Βρύζα, εκεί μπροστά στη φυσούνα, φωτογραφίζεται με κάποιους φίλους του ΠΑΟΚ. Ο Αγγελίδης έχει περασμένος στο λαιμό του κι ένα κασκόλ του ΠΑΟΚ.

Agge

20.08 Τα πράγματα είναι γενικώς ήσυχα στο γήπεδο και οι Έλληνες φίλαθλοι έφτασαν χωρίς κανένα πρόβλημα. Οι Μολδαβοί είναι ήρεμοι, ενώ έξω από το γήπεδο είναι έντονη η παρουσία της αστυνομίας με σκυλιά και άλογα…

20.04 Περίπου 120-150 θα είναι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που θα είναι σήμερα στο Zimbru Stadium για να δουν την φετινή ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ομάδας τους. Οι περισσότεροι είναι ήδη στο γήπεδο, και πήραν τη θέση τους στο αριστερό πέταλο του γηπέδου… Τους βλέπετε στην κεντρική φωτογραφία.

20.01 Εξαιρετικές οι καιρικές συνθήκες στο Κισινάου, η θερμοκρασία είναι γύρω στους 25-26 βαθμούς, ιδανικός καιρός τέτοια εποχή για ποδόσφαιρο…

19.57 Αναμενόμενο και ορθολογικό το σχήμα για τον ΠΑΟΚ, σε διάταξη 4-3-3, με Σκόνδρα και Κατσικά στο κέντρο της άμυνας, τριάδα Μαντούρο, Τζιόλη, Κάτσε στο κέντρο, Μακ δεξιά, Σαλπιγγίδη αριστερά και Αθανασιάδη στην κορυφή της επίθεσης.

19.54 Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ : Γλύκος, Κίτσιου, Σκόνδρας, Κατσικάς, Ρατς, Τζιόλης, Κάτσε, Μαντούρο, Μακ, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.