Το «αγκάθι» για Μπίσεσβαρ

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ αγωνίζεται από τον περασμένο Ιανουάριο στην Κύπρο και τον Απόλλωνα Λεμέσου, με την μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ και οι Κύπριοι είναι δεδομένο ότι θα ήθελαν να τον κρατήσουν και μετά το πέρας του δανεισμού του που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Ο, διεθνής Σουριναμέζος πλέον, μεσοεπιθετικός έχει μέχρι στιγμής εννέα συμμετοχές με ένα γκολ και τρεις ασίστ, με την ομάδα του Γιάννη Πετράκη να επιθυμεί την διατήρηση του στο ρόστερ, αλλά την υπόθεση να παρουσιάζει ορισμένες δυσκολίες.

Σύμφωνα με τα κυπριακά ΜΜΕ το μεγάλο «αγκάθι» για τον Απόλλωνα είναι το ποσό που προβλέπει το συμβόλαιο του «Μπίσε» με τον ΠΑΟΚ για την επερχόμενη σεζόν. Οι Κύπριοι δεν μπορούν να φτάσουν σε τέτοια ύψη και φαίνεται πως είναι αποφασισμένοι να περιμένουν μια πιθανή αποδέσμευση του το καλοκαίρι, για να κινηθούν.

Παράλληλα, τα δημοσιεύματα αναφέρουν χαρακτηριστικά πως  «ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής κατά καιρούς έχει εκμυστηρευτεί στη διοίκηση των κυανόλευκων πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος στην ομάδα της Λεμεσού».