Κουτσιανικούλης: «Την στήριξη που δέχονται τώρα τα παιδιά εγώ δεν την είχα ποτέ»

Σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη θητεία του στον ΠΑΟΚ και στην εκλογή του Θόδωρου Ζαγοράκη στην προεδρία της ΕΠΟ.

Αναλυτικά όσα είπε στο Μετρόπολις:

Ερωτηθείς για νέο πρόεδρο της ΕΠΟ Θοδωρή Ζαγοράκη: «Το ήξερα ότι θα βγει. Ας μπουν άνθρωποι που γνωρίζουν από ποδόσφαιρο, καιρός ηταν. Σίγουρα θα αναλάβει κατευθείαν με μεράκι, χρειαζόμαστε ανθρώπους που γνωρίζουν το ποδόσφαιρο, θα δούμε στην πορεία».

Για τον αν τον έχει επηρεάσει η πανδημία: «Δεν με έχει επηρεάσει, ανέκαθεν ήμουν αρνητικός με τον τρόπο που το παρουσίασαν. Βλέπω όμως τον κόσμο, τον έχει επηρεάσει πολύ, φέτος ειδικά αυτό που γίνεται στην Football League, είναι απίστευτο.

Εμείς, πρώτη Τετάρτη που δεν παίζουμε μετά από δυόμιση μήνες. Ήμασταν μετά από δύο lockdown, απραξία και χωρίς προπονήσεις. Τώρα, ότι και να κάνεις δεν είναι το ίδιο, αν δεν είσαι με την ομάδα και δεν κάνεις και φιλικά δεν γίνεται να αποκτήσεις ρυθμό ξαφνικά».

Για την Δόξα Δράμας: «Είμαστε σε καλό δρόμο, έχουμε πολλές πιθανότητες να πάμε ψηλά. Πρέπει την Κυριακή να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα για να έχουμε βλέψεις για την εξάδα».

Ερωτηθείς για την θητεία του στον ΠΑΟΚ: «Η μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ ήταν η μεγαλύτερή μου στιγμή. Η πρόκριση επί της Φενερμπαχτσέ επίσης. Σίγουρα όμως, όπως πήγε η όλη κατάσταση δεν ήταν αυτό που περίμενα εγώ αλλά και ο κόσμος. Ήταν διαφορετικά εκείνα τα χρόνια. Άμα ήταν οι εποχές όπως τώρα, θα ήταν άλλη η κατάσταση τόσο σε εμένα όσο και στην ομάδα. Τότε, δεν υπήρχε τόσο πολύ το να βοηθήσουμε ένα νεαρό παιδί, έχει αλλάξει όμως τώρα. Την στήριξη που δέχονται τώρα τα παιδιά εγώ δεν την είχα ποτέ. Είχα και εγώ ευθύνη, δεν την ρίχνω σε άλλους».