Λουτσέσκου: «Έχω κερδίσει το δικαίωμα να επιλέγω αυτό που θέλω»

Για το μέλλον του στο ποδόσφαιρο μίλησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος επανέλαβε την επιθυμία του να παραμείνει στα… πιτς μέχρι το καλοκαίρι και κατόπιν να λάβει την απόφασή του για το νέο σταθμό στην καριέρα του.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Θέλω να ηρεμήσω. Είχα μια κακή εμπειρία όταν ανέλαβα μια ομάδα τον Μάρτιο, την Πετρολούλ εννοώ γιατί δεν έχει νόημα να κρυφτώ.

Την ανέλαβα τον Μάρτιο και υπήρχαν πολλοί άνθρωποι πίσω από την ομάδα κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Δεν μπορώ να γνωρίζω τι γινόταν πριν, δεν ξέρω τι έγινε στην προετοιμασία, ποιες καταστάσεις ήταν δύσκολες και πώς να τις διαχειριστώ.

Και μετά από όλα αυτά είπα ποιο είναι το νόημα τώρα; Πρέπει να μελετήσω, παίρνω μια εικόνα για το τι θα μπορούσα να προπονήσω και να δω», είπε αρχικά ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

Για το μέλλον του και τα όσα ακούγονται για εκείνον, τόνισε: «Αποφεύγω να κάνω προφορικές συμφωνίες αυτή τη στιγμή. Προτιμώ να περιμένω λίγο περισσότερο και να καταλάβω ακριβώς τι θέλω. Έχω πετύχει και υπάρχουν ομάδες με ενδιαφέρον.

Και για τώρα αλλά και για το καλοκαίρι. Προσπαθώ να εξοικονομήσω χρόνο. Για μένα, αυτές είναι πολύ ελκυστικές καταστάσεις. Είναι πιο δύσκολο για μένα να αποδεχτώ να κάνω αυτά τα βήματα πίσω, το έκανα μία φορά και ίσως αρκετές φορές. Από την Ραπίντ και τον προημιτελικό στην Ευρώπη, δύο φορές διαδοχικός νικητής του κυπέλλου.

Πήγα -επίσης- στην Ξάνθη κατά τη διάρκεια της σεζόν αλλά υπήρχε ένα πλεονέκτημα στο τέλος, γιατί άνοιξα μια σημαντική πόρτα στην Ελλάδα και κατέληξα να ζήσω αυτήν την τεράστια επιτυχία στον ΠΑΟΚ.

Τώρα είμαι σε άλλο επίπεδο και ναι, δεν θα δεχόμουν τίποτα. Με όλο τον σεβασμό στον κόσμο του ποδοσφαίρου, αλλά νομίζω ότι έχω κερδίσει το δικαίωμα να επιλέγω αυτό που θέλω για το μέλλον μου».