Μπάμπα: «Ήθελα να σταματήσω το ποδόσφαιρο!»

Ο Ράχμαν Μπάμπα έχει αρχίσει να βρίσκει «ρυθμό» στον ΠΑΟΚ και η παρουσία του στη Θεσσαλονίκη του έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψει στην Εθνική Γκάνας αγωνιζόμενος ως βασικός στα δύο παιχνίδια με Νότιο Αφρική και Σάο Τόμε, στα οποία η ομάδα «κλείδωσε» την παρουσία στα τελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Ο διεθνής αριστερός μπακ, που πέτυχε και το πρώτο του γκολ με το Εθνόσημο, μίλησε στα ΜΜΕ της πατρίδας του για τις δυσκολίες που πέρασε με τον σοβαρούς τραυματισμούς που τον άφησε πίσω, και τις σκέψεις του να αφήσει το ποδόσφαιρο!

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον ΠΑΟΚ και τον στόχο του Κυπέλλου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν το 2019. Όταν άκουσα τα νέα για τον τραυματισμό μου, ήθελα να σταματήσω. Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου, που κοιμήθηκα νωρίς! Συνήθως, χρειάζομαι αρκετή ώρα μέχρι να κοιμηθώ, αλλά όταν έμαθα τα νέα, κοιμήθηκα μέσα σε πέντε λεπτά. Ήθελα να σηκώσω το τηλέφωνο και να πω ότι σταματάω, αλλά αφού μίλησα με μερικούς ανθρώπους είπα ότι έπρεπε να σκεφτώ κάποια πράγματα κι ένιωσα ότι ακόμη είχα μία ευκαιρία. Αισθάνθηκα ότι θα μπορούσα να μπω και πάλι στο γήπεδο, για να κάνω αυτό που αγαπάω».

Για τον ΠΑΟΚ:

«Αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να πούμε ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά βρισκόμαστε στον ημιτελικό του Κυπέλλου. Οπότε η ευχή μου είναι να φτάσουμε στον τελικό και να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Αυτό θα είναι τέλειο για εμένα».