«Ευκαιρία για τον Ηρακλή να ανέβει κατηγορία!»

Για τον Ηρακλή και τον στόχο της ανόδου στην Super League 2 τοποθετήθηκε ο πρόεδρος των «κυανόλευκων», Γιάννης Ζαντόπουλος σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε.

Μεταξύ άλλων όσα είπε «Αθλητικά Metropolis»:

Για τον Ηρακλή: «Προσπαθούμε να είμαστε όσο μπορούμε πιο έτοιμοι. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πετύχουμε τον στόχο μας, οι περισσότερες κινήσεις ήταν αποφασισμένο να γίνουν από τον Ιανουάριο. Τώρα γίνεται η ύστατη προσπάθεια και είναι ευκαιρία να βρεθεί στη Σούπερ Λιγκ 2. Πιστεύω πως θα γίνουν 1-2 κινήσεις ακόμη».

Για την αναδιάρθρωση: «Το πλάνο είναι έτοιμο. Δύο όμιλοι στη Σούπερ Λιγκ 2 και δεν θα υπάρχει η Φούτμπολ Λιγκ».

Για τα χρήματα από το στοίχημα και την στήριξη από τον κόσμο: «Ας αποφασιστεί πρώτα και θα δούμε τι θα γίνει. Εμείς δεν έχουμε κάποια ενημέρωση. Δεν υπάρχει κάποιο δεδομένο, ζητήσαμε ενημέρωση αλλά είναι όλα στον αέρα. Δε νομίζω να προλάβουμε να πάρουμε κάποια χρήματα. Με χορηγίες ήμασταν σε καλό δρόμο όταν είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα, μας άφησε πίσω ο κορωνοϊός. Προσπαθούμε κάνουμε αγώνα, θέλουμε όλο τον κόσμο του Ηρακλή κοντά μας και είναι μεγάλη ευκαιρία να βοηθήσουν όλοι, όπως μπορεί ο καθένας. Πρέπει να συστρατευτούμε και να μην χάσουμε αυτή την ευκαιρία που έχει η ομάδα. Δεν έχουμε αυτή την ώρα όπως λειτουργούμε να έχουμε ταύτιση με την ΠΑΕ Ηρακλής που έχει χρέη. Εμείς το έχουμε διασφαλισμένο γιατί είμαστε Ηρακλής και είμαστε στη Θεσσαλονίκη. Δεν υπάρχει συνέχεια, ένα άλλο σωματείο με άλλο ΑΦΜ. Και αυτή τη στιγμή είμαστε Ηρακλής και θα είμαστε Ηρακλής».