Λυκογιάννης: «Δύσκολο παιχνίδι, να διαβάσουμε την αντίπαλη άμυνα»

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Ιωνικό, με τον τεχνικό του Δικεφάλου Άρη Λυκογιάννη να αναφέρεται στις δυσκολίες του παιχνιδιού.

ΠΑΟΚ και Ιωνικός, κοντράρουν τις δυνάμεις τους το Σάββατο στις 3 Απριλίου στο Κλειστό Γυμναστήριο «Πλάτων» στη Νίκαια για την 20η αγωνιστική.

Ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με τον Άρη Λυκογιάννη να δηλώνει:

«Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, σε ένα δύσκολο γήπεδο και απέναντι σε μία ομάδα που παίζει με ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού τον τελευταίο ενάμιση περίπου μήνα, μετά τις απώλειες που είχε με την αποχώρηση του Smith και τον τραυματισμό του Κόνιαρη.

Είναι μία ομάδα που με την ζώνη δημιουργεί αρκετά θέματα στον αντίπαλο και γενικά είναι ομάδα που έχει ποιότητα και στο Ελληνικό στοιχείο, αλλά και αξιόλογους ξένους παίκτες.

Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο για μας και αρκετά σημαντικό, όσο αφορά την κατάταξη που θα έχει η ομάδα στο τέλος της κανονικής περιόδου.

Πρέπει να διαβάσουμε αυτά που θα μα δώσει η αντίπαλη άμυνα και να το συνδυάσουμε αυτό με τη δική μας αμυντική προσήλωση, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί προκειμένου να πάρουμε τη νίκη».

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Μπιτς, Κονατέ, Λοβ, Γκριφιν, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Αντώνης Καραγιαννίδης, Κωνσταντίνος Ιατρίδης, Γιώργος Καμπερίδης, Νώντας Παπαντωνίου, Καρτερ και Τέρνερ.