Δυο εβδομάδες εκτός ο Μπακάκης – Νέο πρόβλημα με Λάτσι στην ΑΕΚ!

Πριν τη διακοπή ο Μανόλο Χιμένεθ ευελπιστούσε ότι με την επανέναρξη οι απουσίες θα είχαν μειωθεί στο ελάχιστο, ωστόσο φαίνεται πως τα προβλήματα των τραυματισμών και ειδικά των μυϊκών δεν λένε να αφήσουν σε ησυχία την ΑΕΚ.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, ο Μπακάκης θα μείνει εκτός για δύο με τρεις εβδομάδες καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν μερική ρήξη στον τένοντα του δεξιού του ποδιού, τραυματισμό που αποκόμισε στο ματς της Εθνικής Ελλάδας με τη Γεωργία.

Σαν να μην έφταναν αυτά, ο Χιμένεθ είδε στην προπόνηση της Παρασκευής τον Λάτσι να αποχωρεί με ενοχλήσεις στον δεξιό ραπτικό μυ!

Όπως γίνεται αντιληπτό ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και της κρίσιμης τελικής ευθείας της σεζόν υπάρχει μεγάλη ανησυχία στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

Ο Σλοβένος στόπερ θα υποβληθεί το πρωί του Σαββάτου σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάστασή του.

Και όλα αυτά τη στιγμή που δεν είναι διαθέσιμος και ο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, με συνέπεια να δημιουργείται θέμα στην αμυντική γραμμή της Ένωσης, με τις διαθέσιμες επιλογές να λιγοστεύουν σε περίπτωση που ο Λάτσι έχει ζημιά. Τότε οι επιλογές για το κέντρο της άμυνας για το ματς με τον Ολυμπιακό θα είναι ο Σβάρνας με τον Νεντελτσιάρου, με τους Νταντσένκο και Λόπες στα άκρα.