By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Διεθνής Σέρβος στον Πλατανιά
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SUPERLEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διεθνής Σέρβος στον Πλατανιά

Τhessports
Last updated: 22/08/2014 17:39
Τhessports
Share
SHARE

Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για την ομάδα του Πλατανιά, η οποία απέκτησε τον 22χρονο διεθνή Σέρβο μεσοεπιθετικό Λούκα Μιλούνοβιτς. Ο ποδοσφαιριστής που μέχρι πρότινος ανήκε στον Ερυθρό Αστέρα, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους κρητικούς και στις πρώτες δηλώσεις του τόνισε: «Τον τελευταίο μήνα υπήρχε μια προσπάθεια να έρθω στον Πλατανιά. Μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας και διαπίστωσα ότι ο Πλατανιάς είναι ένα καλά οργανωμένο σωματείο, που σχεδιάζει με προσεκτικά βήματα το μέλλον του. Το σκέφθηκα αρκετά, αλλά τώρα είμαι εδώ, πήρα την απόφασή μου, υπέγραψα το συμβόλαιό μου και το μόνο που σκέφτομαι πια είναι να αγωνιστώ, για να καταφέρω να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Στόχος μου είναι, επίσης, να δουλέψω σκληρά για να καταφέρω να βελτιωθώ ως ποδοσφαιριστής και ελπίζω ότι θα έχω μια καλή χρονιά, που θα είναι ένα σημαντικό γεγονός για την καριέρα μου».

Ο Μιλούνοβιτς από τον Ιανουάριο του 2012 αγωνιζόταν στον Ερυθρό Αστέρα, έχοντας συνολικά -σε εγχώριες και ευρωπαϊκές (Europa League) διοργανώσεις- 61 συμμετοχές, 14 γκολ και 6 ασίστ. Αγωνίζεται στις πτέρυγες της μεσοεπιθετικής γραμμής έχει ύψος 1,78 μ. και στον Πλατανιά θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 11.

Ο 22χρονος παίκτης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Μπέογκραντ, την περίοδο 2010 – 2011. Την περίοδο 2011 – 2012 αγωνίστηκε για έξι μήνες στη βελγική Ζούλτε Βάρεγκεμ, ενώ τον Ιανουάριο του 2012 επέστρεψε στην πατρίδα του, φορώντας τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα έως και το καλοκαίρι της φετινής χρονιάς.

Σχετικά άρθρα

Με αρκετές αλλαγές ο Άρης: Η ενδεκάδα στο Πανθεσσαλικό
ΠΑΟΚ: «Στήριξη με πάθος, μυαλό και σύνεση»
«Ο ΠΑΟΚ συζητά για το κορυφαίο ταλέντο της Βουλγαρίας»
Μπιάνκο: «Υποχρέωση η δεύτερη θέση!»
«Κάποιοι μπορεί να είμαστε εδώ την επόμενη χρονιά, κάποιοι όχι»
TAGGED:ΜεταγραφέςΠλατανιάς
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Ξεράθηκε η Κορώνεια…
Next Article Ελεύθερος ο Νίνης

Τελευταία νέα

Μπουντούρης: «Δεν κατάλαβα γιατί έπρεπε να φύγω από τον ΠΑΟΚ»
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
13 May, 2026
Κωνσταντινίδης: «Η έξοδος στο Champions League είναι κάτι σημαντικό»
Featured ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
13 May, 2026
Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δούμε Άρη και ΠΑΟΚ
MEDIA
13 May, 2026
Στην Τούμπα έχει τον πρώτο λόγο ο ΠΑΟΚ
SUPERLEAGUE ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
13 May, 2026
Follow US