Και η Toumba F.C. είναι ΠΑΟΚ

Της Αναστασίας Σπύρτου

Η νεοσύστατη ποδοσφαιρική ακαδημία Toumba F.C. έγινε με το “καλημέρα” το νέο μέλος του ΠΑΕ ΠΑΟΚ, PAOK Football Prints.

Οι μικροί φίλοι του ποδοσφαίρου της ανατολικής Θεσσαλονίκης μπορούν, πλέον, να βρουν όλα όσα προϋποθέτει μια εποικοδομητική ενασχόλησή τους με το άθλημα στην ακαδημία της Τούμπας με την καρδία να χτυπά στο γήπεδο της Μαλακοπής.

Ο έμπειρος και απόλυτα επιτυχημένος προπονητής των Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Αλέξης Τασούλης (εικονιζόμενος) θα ηγείται τεχνικά της προσπάθειας. Πρόκειται, άλλωστε για έναν επαγγελματία που έχει ξεχωρίσει στο χώρο του ποδοσφαίρου μικρών ηλικιών, αφού έχει κατακτήσει πάμπολλους εγχώριους και διεθνείς τίτλους με τα τμήματα υποδομής του “Δικεφάλου” και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο.

​Σκοπός της Toumba F.C. είναι να αξιοποιήσει τα προπονητικά προγράμματα της απόλυτα επιτυχημένης Ακαδημίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και των τμημάτων υποδομής και ανάπτυξης του “ασπρόμαυρου” συλλόγου. Γι’ αυτό κι επιλέχθηκε ο Αλέξης Τασούλης ώστε να ηγηθεί μιας ομάδας άρτια καταρτισμένων εκπαιδευτών-προπονητών, οι οποίοι με την εμπειρία, τη γνώση και την παιδαγωγική τους προσέγγιση θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για τα παιδιά, που θα επιλέξουν να μάθουν τα “μυστικά” του ποδοσφαίρου στην ακαδημία της Τούμπας.

Για πληροφορίες και εγγραφές στα τηλέφωνα 6976317227 (Τζένη Τερζή, πρόεδρος – διοικητική υπεύθυνη)

Emai: [email protected] 

Βρείτε την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Τούμπας στο Facebook 

Η Διεύθυνση της ακαδημίας Toumba FC, ενημερώνει ότι από τις 18/08 θα είναι ανοικτή για εγγραφές για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2014-15.
Παρακαλούνται όσοι δεν έχουν εγγραφεί ακόμη και το επιθυμούν, να το πράξουν για καλύτερη οργάνωση των ποδοσφαιρικών τμημάτων και των ωραρίων.
Όσοι επιθυμούν θα μπορούν να προμηθευτούν ποδοσφαιρικό ρουχισμό και εξοπλισμό.

  • Οι προπονήσεις για τη νέα χρονιά θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 01/09/2014 (ώρα 17.00) στο γήπεδο της Μαλακοπής.
  • Το πρόγραμμα των προπονήσεων, όπως και το τεχνικό τιμ θα αναρτηθεί το συντομότερο.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Toumba FC αποτελεί μέλος του ΟΑΣΠΕ (Οργανισμός Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδος).