Πάει για άλλους τέσσερις

Άλλους τέσσερις παίκτες θέλει να αποκτήσει ο Απόλλωνας Καλαμαριάς για να ολοκληρώσει το ρόστερ του, που λόγω των διοικητικών εξελίξεων, έγινε με διαδικασίες – εξπρές…

Όπως είπε ο Αλέξης Αλεξίου, μετά το τελευταίο, χθεσινό φιλικό με την Θύελλα Φιλώτα (1-0, Κουρούπης στο 6′), ο στόχος του Απόλλωνα είναι να αποκτήσει τρεις επιθετικούς και έναν δεξί μπακ.

“Χρειαζόμαστε ενίσχυση,. Θα γίνουν τέσσερις μεταγραφές, τρεις επιθετικοί και ένα δεξί μπακ. Ξέρουμε πού χρειαζόμαστε παίκτες και να είναι σίγουρος ο κόσμος πως θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να δημιουργήσουμε δυνατή ομάδα. Έχουμε μια αδυναμία. Είναι στο επιθετικό κομμάτι. Πρέπει να βελτιωθούμε να ενισχυθούμε εκεί για να γίνουμε πιο ποιοτικοί και αυτό κοιτάμε μέσω των μεταγραφικών κινήσεων”, είπε ο προπονητής της ομάδας της Καλαμαριάς.

Στο μεταξύ, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, το συμβόλαιο του Εμπάγιε λύθηκε, ύστερα από το πειθαρχικό του παράπτωμα, αλλά ύστερα από αίτημα του μάνατζέρ του, ο παίκτης θα παραμείνει στα 3-5 Πηγάδια και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία με την Καλαμαριά.

Την Κυριακή (24/8, 6μμ) ο Απόλλωνας θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στο Δημοτικό Γήπεδο των Σερρών.