Κουζέλογλου: «Πάση θυσία τη νίκη»

ΑΡΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΗ ΧΑΡΙΑΛΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην αναγκαιότητα της κατάκτησης της νίκης απέναντι στον Ιωνικό, ώστε ο Άρης να μην μπλέξει σε περιπέτειες, στάθηκε ο φόργουορντ των κιτρινόμαυρων, Γιάννης Κουζέλογλου, στο blog του στον ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά:

«Αυτή την αγωνιστική, παίζουμε στην έδρα μας κόντρα στον Ιωνικό, ένα παιχνίδι, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία για να εξασφαλίσουμε την παραμονή στην κατηγορία και να μην μας απασχολεί τι θα κάνουν άλλες ομάδες. Για μας υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα κι αυτό είναι η νίκη, ώστε να βάλουμε, παράλληλα τέλος και στο αρνητικό σερί των προηγούμενων αγωνιστικών. Πρέπει να τα δώσουμε όλα και να δείξουμε ότι το θέλουμε περισσότερο από τον αντίπαλό μας.

Ο Ιωνικός είναι μια ομάδα, που επιλέγει σε μεγάλα διαστήματα, στους τελευταίους αγώνες, άμυνα ζώνης κι αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να εμφανιστούμε κατάλληλα προετοιμασμένοι, για να την αντιμετωπίσουμε, όπως και τις δυσκολίες, οι οποίες θα προκύψουν στη διάρκεια της αναμέτρησης. Θα είναι πολύ σημαντικό να εφαρμόσουμε με συνέπεια το πλάνο, που έχουμε και πάνω στο οποίο δουλέψαμε, καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας στις προπονήσεις».