Δεν χάνει ο Πανθρακικός…

Με σύμμαχο την παράδοση θα αγωνιστεί ο Πανθρακικός στην Κέρκυρα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League 2014-2015.

Στις μέχρι τώρα 4 συναντήσεις που έχουν διεξαχθεί ο Πανθρακικός έχει το πάνω χέρι έχοντας 3 νίκες και 1 ισοπαλία με συνολικά τέρματα 6-2.

Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 27 Φεβρουαρίου 2008 στο νησί των Φαιάκων με τον Πανθρακικό να αποσπάει λευκή ισοπαλία έχοντας ως κορυφαίο του αγώνα τον Σπύρο Βρονταρά που απέκρουσε πέναλτι του Χρήστου Καγκιούζη στο 41ο λεπτό της συνάντησης.

Για τον Πανθρακικό που είχε στον πάγκο τον Κωστά Βασιλακάκη είχαν αγωνιστεί οι Βρονταράς, Κωνσταντινίδης, Ρομπίνιο, Αγγελόπουλος, Σουλτανίδης, Βίριτς, Γήτας (67ο Έρος), Χρυσάφης, Σεμερτζίδης, Σουάνης (57ο Αγαθοκλέους), Ρόνι Βαν Ες (83ο Μπαχαρίδης). Στην Κομοτηνή ο Πανθρακικός είχε επικρατήσει με 2-1 με τέρματα που σημείωσαν οι Χρυσάφης και Βαν Ες στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.

Οι ομάδες συναντήθηκαν την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 με τον Πανθρακικό να έχει δυο νίκες (2-0 στην Κέρκυρα και 2-1 στην Κομοτηνή) και να κατακτάει την 10η θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

ΠΗΓΗ: www.thrakisport.gr