Αλλάζει έδρα ο Κόροιβος

Ο νεοφώτιστος στην Α1, Κόροιβος Αμαλιάδας, υποχρεώνεται να αλλάξει έδρα για το πρωτάθλημα, καθώς δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το κλειστό της Αμαλιάδας…

Το κλιμάκιο του ΕΣΑΚΕ έβγαλε ακατάλληλο το γήπεδο, το οποίο δεν μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες της Α1 κι έτσι η ομάδα της Αμαλιάδας κι έτσι ο Κόροιβος θα δώσει τους αγώνες του 22 χιλιόμετρα μακριά από την έδρα του, στο κλειστό του Πύργου, “Γιώργος Βασιλακόπουλος”, το οποίο φέρει το όνομα του… “Mr Ελληνικό Μπάσκετ”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κι ο Κόροιβος  είναι ένα περιφερόμενο ΑΦΜ, καθώς η ομάδα της Αμαλιάδας πήρε το ΑΦΜ της Ξάνθης, όταν η τελευταία έπαιζε στην Α2.

H ανακοίνωση του Κόροιβου αναφέρει τα εξής :

«Μετά από επίσκεψη του κλιμακίου του ΕΣΑΚΕ που είχε γίνει τον Ιούνιο είχαμε επισημάνει στον απερχόμενο δήμαρχο Ηλιδας, κ.Γιάννη Λυμπέρη, για το πρόβλημα στη στέγη του κλειστού της Αμαλιάδας και αυτός μας διαβεβαίωνε πως όλα θα ήταν έτοιμα στην ώρα τους. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει γίνει ούτε καν ανάθεση, με συνέπεια η ομάδα να κινδυνεύει σε περίπτωση βροχής στην πρώτη αγωνιστική να μηδενιστεί και να πάει με -2 στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η επιπόλαια στάση της απερχόμενης δημοτικής αρχής έχει εξοργίσει τους ανθρώπους της ομάδας. Ενα θέμα που χρονίζει και ξέρουμε πόσο κρίσιμο είναι εδώ και δύο χρόνια, αντιμετωπίζεται ερασιτεχνικά, δημιουργώντας προβλήματα στην πορεία του συλλόγου στην Βasket League ΟΠΑΠ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα για να διασφαλίσει η ομάδα τα δικαιώματά της, να μετακομίσει στο κλειστό γυμναστήριο του Πύργου. Τα συμπεράσματα δικά σας…».