Αυτός είναι ο VARίστας… πρώην διαιτητής στο Παναθηναϊκός-Άρης

Ο Πορτογάλος δημοσιογράφος Μιγκέλ Κορέιρα, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για τον Πορτογάλο Βάσκο Σάντος, που επιλέχθηκε από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ για το VAR, στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95.5:

Για τον Βάσκο Σάντος: «Αυτός ήταν διαιτητής ως το 2018. Τελείωσε ως διαιτητής και κάνει μόνο VAR. Κάνει συνέχεια. Ήταν σε ένα ματς Πόρτο-Ρίο Άβε, δεν είδε ένα πέναλτι υπέρ της Πόρτο, το ματς ήρθε ισοπαλία 1-1 και έγινε πολλή φασαρία. Ήταν ένας από τους καλύτερους. Μετά δεν τον έβαλαν στο VAR. Πιστεύω δεν θα έχει πρόβλημα στο Παναθηναϊκός-Άρης».

Γιατί σταμάτησε να διαιτητεύει: «Στην Πορτογαλία οι διαιτητές τελειώνουν στα 45. Είχε μόνο έναν χρόνο μπροστά του. Έτσι αποφάσισε να γίνει διαιτητής VAR».

Για τον Σέρτζιο Κονσεισάο κι αν φύγει από την Πόρτο: «Θα δούμε. Θέλει πρώτα να τελειώσει το πρωτάθλημα. Έχει 6 βαθμούς διαφορά από τη Σπόρτινγκ, αυτή τη στιγμή δεν είναι το πιο σημαντικό γι αυτόν. Μάλλον θα φύγει από Πορτογαλία. Αν γίνει πρωταθλητής βλέπουμε, αν δεν γίνει τότε σίγουρα θα φύγει».