ΠΑΟΚ: Τι ζήτησε ο Σαββίδης!

Τηλεδιάσκεψη με τα διοικητικά στελέχη και τους επικεφαλής των τμημάτων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε σήμερα ο Ιβάν Σαββίδης, που μεταξύ άλλων ζήτησε την απόλυτη συγκέντρωση προκειμένου η ομάδα να κατακτήσει όλους τους εναπομείναντες στόχους της σεζόν.

Παράλληλα υπογράμμισε την ανάγκη να ξεκινήσει άμεσα η έντονη προεργασία για την επόμενη χρονιά, προκειμένου ο Δικέφαλος να είναι έτοιμος.

Επιπλέον ζήτησε από όλα τα τμήματα της ΠΑΕ να συνεργάζονται καθημερινά με στόχο τόσο την αθλητική, όσο και την εμπορική και οικονομική επιτυχία του συλλόγου,  και να μείνει ανεπηρέαστη η διοίκηση από τα αποτελέσματα, για να σε εκσυγχρονισμό της διάρθρωσης και σε αύξηση της επιρροής του Δικεφάλου, όχι μόνο με τα πεπραγμένα στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και με καινοτόμες ιδέες Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας.

Επίσης τόνισε πως οι σ συσκέψεις ευρείας κλίμακας θα πρέπει να γίνονται συστηματικά, με αποτέλεσμα οι ενέργειες κάθε τμήματος να συντονίζονται στον κοινό στόχο. Σε μια σύγχρονη ομάδα πρωταθλητισμού, που ξέρει να σέβεται το συναίσθημα των φιλάθλων, να το καλλιεργεί και να λειτουργεί ανεπηρέαστη από εξωγενείς παράγοντες προς την συστηματική ανάπτυξή της, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.