«Στον ΠΑΟΚ με πίστεψαν, στον Αρη όχι»

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης μετά την παρουσία του στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας, ετοιμάζεται για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, που είναι η ισπανική Τενερίδη. Ο Έλληνας φόργουορντ σε συνέντευξή του στο «Metrosport» σύγκρινε τις θητείες του σε Αρη και ΠΑΟΚ.

«Η παρουσία μου στον Αρη με έκανε πιο δυνατό χαρακτήρα και μου έδειξε ότι πρέπει να δουλέψω περισσότερο. Όταν είσαι νέος παίκτης, αυτό που σε νοιάζει είναι να σε εμπιστευτούν και να έχεις χρόνο στους αγώνες. Στον Αρη εκείνα τα χρόνια πολύ δύσκολα έπαιρνες χρόνο συμμετοχής και δεν νομίζω ότι έδειξαν την εμπιστοσύνη που θα ήθελα στο πρόσωπο μου. Παρόλα αυτά όμως, και μέσα από τις δυσκολίες μαθαίνεις και αποφασίζεις να δουλέψεις πιο σκληρά αυτό είναι το συμπέρασμα», είπε για το πέρασμά του στους «κίτρινους».

Στον ΠΑΟΚ τα πράγματα ήταν διαφορετικά. «Η αλήθεια ότι στην αρχή το σκέφτηκα αρκετά, αφού προερχόμουν από τον Αρη. Όμως, στον ΠΑΟΚ μου έδωσαν να καταλάβω από την αρχή ότι θα έχω ρόλο και χρόνο, οπότε αποφάσισα να ενταχθώ στην ομάδα. Αυτά τα δύο χρόνια είναι τα πιο σημαντικά στην καριέρα μου. Η λειτουργία της ΚΑΕ είναι πολύ σωστή, ο καθένας έχει το ρόλο του και υπάρχει σωστή οργάνωση. Δεν κρύβω ότι αναγεννήθηκα σαν παίκτης, έγινα καλύτερος και οφείλω πολλά και στο Σούλη Μαρκόπουλο, που πίστεψε σε μένα και με βοήθησε να γίνω καλύτερος παίκτης. Έφυγα σαν φίλος και έχω να θυμάμαι μόνο καλές στιγμές», σχολίασε ο Τσαϊρέλης.