“Ο ΠΑΟΚ είναι άτυχος”

Αφού έκαψε τον ΠΑΟΚ με το αποτέλεσμα που του πήρε, ο Γιάννης Μαντζουράκης του… άλειψε λίγο λάδι! Θεώρησε πως ο ΠΑΟΚ ήταν άτυχος κυρίως στη Μολδαβία, και πως στα πρώτα πέντε παιχνίδια καμιά ομάδα δεν μπορεί να δείξει τι πραγματικά μπορεί να κάνει.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής της Καλλονής :

Για το παιχνίδι : “Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε τις φάσεις, κυρίως από μας, μπήκαμε νωχελικά, κυρίως στο πρώτο 20λεπτο και σιγά σιγά γινόμασταν καλύτεροι. Είμαι ευχαριστημένος απο το 2ο ημίχρονο, είχαμε 7 τελικές, μέσα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για αρχή.

Για τη διαιτησία : “Στην αρχή δεν είμαστε σταθεροί, μέχρι να πάρουμε ρυθμό. Έτσι κι αυτοί. Τι να παίξει ρόλο η διαιτησία; Είναι έναρξη του πρωταθλήματος, θα περιμένουμε 5 αγωνιστικές να δούμε το πραγματικό πρόσωπο κάθε ομάδας. Δεν μπορεί η κάθε ομάδα να έχει αντανακλαστικά έτοιμα, όταν έχει μόνο τα φιλικά, τα οποία τα έβγαλε με πολλούς παίκτες”

Για τις κλήσεις του εισαγγελέα : “Υπάρχουν άλλοι πιο υπεύθυνοι, δεν είμαι ενημερωμένος, δεν μπορώ να πάρω θέση. Τι να πούμε πριν τη δικαιοσύνη;”

Για τον στόχο της Καλλονής : “Είμαστε 2η χρονιά στη Σούπερ Λίγκα και θέλουμε να παλέψουμε να διατηρηθούμε στην κατηγορία. Θα το κάνουμε με σεβασμό σε όλες τις ομάδες. Ειναι δύσκολο πρωτάθλημα, ξέρουμε σε ποιο γκρουπ ανήκουμε”

Για τον ΠΑΟΚ : “Ο ΠΑΟΚ θεωρώ ότι έκανε πιο καλά αποτελέσματα και εμφανίσεις στα φιλικά. Ξεκίνησε άτυχα, διότι είδα το παιχνίδι τςη Μολδαβίας, είχε τη δυνατότητα να σκοράρει, είχε 70 λεπτά τον έλεγχο του παιχνιδιού, ήταν άτυχος, δέχτηκε κι ένα γκολ από το τίποτα. Κι άρχισαν να προβληματίζονται όλοι. Έχει αρκετούς καινούριους παίκτες, να κάνετε υπομονή. Με τη δυναμή του κόσμου, η Τούμπα είναι πολύ δυναμική,, την Πέμπτη θα πάρει την πρόκριση”.