Τίτλοι τέλους με Γκαρσία

Οι τίτλοι του τέλος στη σύντομη σχέση(;) του Άγγελου Αναστασιάδη με τον Πάμπλο Γκαρσία, έπεσαν χθες το βράδυ, μετά το παιχνίδι με την Καλλονή.

“Εγώ πρότεινα να έρθει στον ΠΑΟΚ, ο ίδιος έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας” είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, όταν ρωτήθηκε για την αποχώρηση του συνεργάτη του(;), εδώ και ένα μήνα.

Η νέα επιστροφή του Γκαρσία και η επιστράτευσή του ως βοηθού προπονητή, ήταν μια συλλογική απόφαση στον ΠΑΟΚ, καθώς θεώρησαν ότι ηη παρουσία του θα λειτουργήσει ενωτικά και θα κάνει τον κόσμο να δει λίγο πιο θετικά τη νέα κατάσταση και να τη στηρίξει. Εν ολίγοις, ο Ουρουγουανός χρησιμοποιήθηκε και πάλι, μόνο που αυτή τη φορά αποδείχτηκε πολύ νωρίς ότι από τη μια δεν είχε ρόλο κι από την άλλη, δεν κολλούσε στο όλο εγχείρημα.

Ο Γκαρσία αποχώρησε όταν διαπίστωσε ότι στην πράξη δεν είναι σημαντικός (στην προετοιμασία αυτό που έκανε ουσιαστικά ήταν να καθοδηγεί και να εμψυχώσει τους μικρούς) και με τη χθεσινή τοποθέτηση – άδειασμα του Αναστασιάδη, έγινε σαφές ότι στην πραγματικότητα δεν υπήρχε κανένα δέσιμο μεταξύ τους και ουσιαστικά καμιά σοβαρή προοπτική συνεργασίας.

Το πιο πιθανό, είναι πλέον να ακολουθήσει ο Γκαρσία μόνος του καριέρα προπονητή, ξεκινώντας από κάπου χαμηλά.