Πλήρωσε 1 εκατ. για έξι μήνες!

Αγνωστες λεπτομέρειες για το ύψος των συμβολαίων που υπέγραψε τον τελευταίο χρόνο σε Ρούμπιν Καζάν, ΠΑΟΚ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας έφερε στη δημοσιότητα σήμερα η ρωσική ιστοσελίδα «Business online», που παρουσιάζει λεπτομερώς τις όλες διαπραγματεύσεις και συμφωνίες του Ισραηλινού ποδοσφαιριστή από τον Ιανουάριο του 2013 μέχρι και το καλοκαίρι του 2014.

Ο Νάτχο είχε συμβόλαιο με την ομάδα του Καζάν που του απέφερε ετησίως 1,3 εκατομμύρια ευρώ και η νέα πρόταση της Ρούμπιν τον περασμένο Ιανουάριο έφτασε τα 2,4 εκατομμύρια ευρώ με ρήτρα 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Ισραηλινός συμφώνησε αρχικά με την πρώην ομάδα του στο Καζάν, όμως η συμφωνία δεν προχώρησε όταν στο προσκήνιο εμφανίστηκε ο θείος του ποδοσφαιριστή, Ανταμ Νάτχο, ο οποίος ως εκπρόσωπος του ανιψιού του απαίτησε προμήθεια 400.000 ευρώ!

Και κάπου εδώ, σύμφωνα με το δημοσίευμα, άρχισε να εμπλέκεται και ο ΠΑΟΚ. Όπως αναφέρεται ο Νάτχο πληρώθηκε για τους έξι μήνες συμβολαίου του με 1.000.0000 ευρώ από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, χωρίς να γίνει γνωστό το ύψος της προμήθειας που πήρε ο θείος του ποδοσφαιριστή και ο νόμιμος ατζέντης του, Λεονίντ Ιστράτι.

Μια χαρά συμφωνία για τον Νάτχο, όχι όμως και για τον ΠΑΟΚ… Το θέμα, μάλιστα, που προκύπτει είναι πως ο Ισραηλινός εμφανίζεται να έχει πολλούς και διαφορετικούς εκπροσώπους σ’ όλες τις συμφωνίες του, ακόμη και μ’ αυτήν που έκανε τελευταία με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, άνθρωποι που δεν έχουν άδεια μάνατζερ, όπως ο θείος του, αλλά εισπράττουν αρκετά μεγάλα ποσά από τις εκάστοτε ομάδες…

Δείτε ΕΔΩ το δημοσίευμα της «Business online»