Οπαδός του Παναθηναϊκού πέταξε μπουκάλι σε Μπόλονι!

Σοβαρό επεισόδιο σε βάρος του Λάζλο Μπόλονι δημιούργησε ένας οπαδός του Παναθηναϊκού, μέσης ηλικίας, περίπου 40 λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα ανάμεσα στους πράσινους και τον Αστέρα Τρίπολης.

Τη στιγμή που που ο προπονητής του τριφυλλιού βγήκε από τα αποδυτήρια και κατευθυνόταν προς το πάρκινγκ, ο εν λόγω οπαδός που καθόταν σε παρακείμενη καφετέρια, άρχισε να βρίζει τον 68χρονο τεχνικό, ζητώντας του να φύγει από τον Παναθηναϊκό.

Ο ίδιος οπαδός μάλιστα, λίγο νωρίτερα έβριζε τον Μπόλονι και μιλούσε υποτιμητικά και προς τον Μαουρίσιο Σιλβέιρα, την ώρα που ο Βραζιλιάνος έφευγε με την τσάντα του και κατευθυνόταν προς το ίδιο πάρκινγκ.

Το χειρότερο όλων, ωστόσο, ήταν το γεγονός πως ο οπαδός εκσφενδόνισε ένα γυάλινο μπουκάλι προς τον προπονητή του Παναθηναϊκό, το οποίο ευτυχώς έφυγε αρκετά μακριά απ’ τον Μπόλονι και δεν τον τραυμάτισε.

Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, ο οπαδός απομακρύνθηκε συνεχίζοντας να βρίζει τον Μπόλονι.

Μάρτυρας στο συγκεκριμένο επεισόδιο ήταν και ο Πιέρ Ντρεοσί, ο οποίος έφυγε μαζί με τον Ρουμάνο τεχνικό προς το πάρκινγκ που βρίσκεται δίπλα στο γήπεδο του Παναθηναϊκού.