«Μπορεί να πάρουμε ομαδική απόφαση»

Τις σκέψεις του για τις εξελίξεις στον Άρη κατέθεσε ο Μιχάλης Γιαννίτσης. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός που πρόσφατα υπέγραψε νέο συμβόλαιο, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο παραμονής του στην ομάδα, τονίζοντας πως θα πρέπει όμως κάποιος να τους μιλήσει και να τους εξηγήσει τι θα γίνει. Μάλιστα ανέφερε πως δεν αποκλείεται η απόφαση που θα πάρουν οι ποδοσφαιριστές ίσως και να είναι ομαδική.

Αρχικά ο Γιαννίτσης ανέφερε: «Καταρχήν εκτός από ενημέρωση από τότε που έχουν αρχίσει τα σενάρια, δεν υπάρχει η παραμικρή προσέγγιση. Τι να κάνει ο παίκτης; Να πιάσει κάποιον μόνος του και πει ότι θέλει να μείνει; Σε ποιον να το πει; Τώρα τελευταία στιγμή να δώσουμε χρόνο να γίνει κάτι;».

Για το αν θα μείνει στον Άρη της Γ’ Εθνικής είπε: «Ας μην γελιόμαστε είναι ένα βήμα πίσω. Δεν ξέρω τι προοπτική υπάρχει για το μέλλον. Δεν ξέρω ποιες είναι οι προϋποθέσεις. Με ποιον θα μιλήσουμε, ποιος θα είναι ο προπονητής, με ποια ομάδα θα συνεχίσουμε. Δεν μπορώ να πάρω μια απόφαση αν δεν γνωρίζω αυτά τα πράγματα».

Για το τι λένε οι υπόλοιποι συμπαίκτες του ανέφερε: «Όλοι οι παίκτες το ίδιο λένε. Δεν υπάρχει άλλο σκεπτικό. Μεταξύ μας είναι καλό το κλίμα και θέλουμε να βοηθήσει ο ένας και τον άλλο. Ουσιαστικά μπορεί να παρθεί ομαδική απόφαση».

Για το αν υπάρχει πιθανότητα να παραμείνουν όλοι οι παίκτες τόνισε: «Εγώ έτσι πιστεύω ότι αν κάποιος μας μιλήσει μπορεί και να μείνουμε όλοι. Υπάρχει το παράδειγμα της ΑΕΚ. Είδατε τι έγινε. Αν μπει κάποιος επιχειρηματίας ή μια ομάδα επιχειρηματιών όλα είναι πιθανά».

 

* Η συνέντευξη δόθηκε στον Arena 89.4 FM