Μπόλονι : “Έχουμε ένα μικρό αβαντάζ απέναντι στην ΑΕΚ”

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στην 8η αγωνιστική των Play offs της Super League που είναι σαν… τελικός μίλησε στη NOVA ο προπονητής της ομάδας του Παναθηναϊκού Λάζλο Μπόλονι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι – που έχει δύο ισοπαλίες και μία νίκη στα ματς με την ΑΕΚ – στην κάμερα των καναλιών Novasports:

Για την ΑΕΚ: «Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό ματς, αυτό με την ΑΕΚ. Βέβαια στο παιχνίδι με τον Αστέρα δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Το αποτέλεσμα μας απογοήτευσε, γιατί είχαμε όλες τις δυνατότητες να πάρουμε τη νίκη. Δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες, αλλά αυτά συμβαίνουν. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κοιτάμε μπροστά»

Για τα πλάνα του κόντρα στην ΑΕΚ: «Είναι η τέταρτη φορά που παίζουμε μαζί της. Οι δύο ομάδες ξέρουν η μία την άλλη, γνωρίζουν τα υπέρ και τα κατά του αντιπάλου του. Κοιτάμε το καλύτερο και ευελπιστούμε στη νίκη, γιατί είναι και η ΑΕΚ είναι μια διεκδικήτρια των ευρωπαϊκών εισιτηρίων».

Για το που θα κριθεί η αναμέτρηση: «Υπάρχουν πολλά κλειδιά τα οποία πρέπει να τα χρησιμοποιείς όλα την ίδια στιγμή. Ψυχολογικά πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί, υποστήκαμε πολλά για να φτάσουμε εδώ που είμαστε και καλό θα ήταν να ανταμειφθούμε για τις προσπάθειες που κάναμε. Η ομάδα έχει τις δικές της ηθικές, τεχνικές και ποδοσφαιρικές της αξίες. Πιστεύω ότι θα ανταμειφθούμε. Να αναγνωρίσουμε πως έχουμε ένα μικρό αβαντάζ και ότι παίζουμε στην έδρα μας. Όλα αυτά που σας ανέφερα πρέπει να τα χρησιμοποιήσουμε τη σωστή στιγμή για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».