Διορία λίγων ημερών για Ντα Σίλβα η ΑΕΚ

Στα χέρια του Νταμιάν Ντα Σίλβα βρίσκεται πλέον η πρόταση της ΑΕΚ για τριετές συμβόλαιο. Ο Γάλλος στόπερ είναι η πρώτη επιλογή της «Ένωσης» για την ενίσχυση στο πολύπαθο κέντρο άμυνας της ομάδας και φρόντισε να κινηθεί γρήγορα για την απόκτησή του.

O Ντα Σίλβα που μένει ελεύθερος από τη Ρεν εμφανίζεται θετικός, αλλά δεν απάντησε ακόμη, καθώς ζήτησε διορία μιας εβδομάδας. Ο 33χρονος άσος έχει προσελκύσει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες της Ligue 1, όπου έχει εξαιρετικό όνομα. Πιθανώς να περιμένει να δει αν η ΑΕΚ θα εξασφαλίσει θέση στην Ευρώπη, αφού σε αντίθετη περίπτωση κάτι τέτοιο θα λειτουργήσει αποτρεπτικά για τον ίδιο.

Ατού της «Ένωσης» είναι ότι προσφέρει κλειστό τριετές συμβόλαιο με καλές αποδοχές σε έναν παίκτη 33 ετών, κάτι που οι ανταγωνιστές για την υπογραφή του δεν θα δώσουν εύκολα.

H ΑΕΚ έχει και άλλες λύσεις στόπερ στα υπόψη, όπως του Λισάντρο Λόπες που θέλει να αποχωρήσει από την Μπόκα Τζούνιορς, αλλά o 31χρονος Αργεντινός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 και το κόστος μιας τέτοιας κίνησης είναι ιδιαίτερα υψηλό.