By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: «Κουλούρια» πριν τον ΠΑΟΚ
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SUPERLEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Κουλούρια» πριν τον ΠΑΟΚ

Τhessports
Last updated: 09/05/2021 19:31
Τhessports
Share
SHARE

Σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, ο Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Ολυμπιακό, με τον Πέδρο Μαρτίνς να δίνει ευκαιρίες σε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές του, λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι της προτελευταίας αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ.

Στο πιο «αδιάφορο» από την άποψη του βαθμολογικού κίνητρου παιχνίδι της 8ης ημέρα του μίνι πρωταθλήματος, το πρώτο μέρος ανήκε ολοκληρωτικά στον Ολυμπιακό, που περιόρισε τους γηπεδούχους σε παθητικό ρόλο, έφτιαξε φάσεις και είχε ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά δεν τις αξιοποίησε.

Στο 6ο λεπτό ο Μπουχαλάκης εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Παπαδόπουλου και στο 16΄ ο Καμαρά βρήκε τον Βρουσάι από αριστερά, εκείνος γύρισε για τον Ανδρούτσο που από κοντά έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Παπαδόπουλου, που ήταν εξουδετερωμένος!

Στο 32΄ οι Μπρούμα, Βρουσάι και Μπουχαλάκης συνδυάστηκαν και ο τελευταίος σούταρε άστοχα, ενώ στο 42΄ ο Χολέμπας εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, ο Χασάν έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα έφυγε λίγο έξω.

Στην επανάληψη ο Μαρτίνς έκανε ακόμη πιο επιθετική την ομάδα του, περνώντας στο παιχνίδι Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά και Μασούρα. Στο 47΄ ο Βαλμπουενά εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Παπαδόπουλος έβγαλε δύσκολα την εξ επαφής κεφαλιά του Χολέμπας, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα ο Έλληνας τερματοφύλακας απέκρουσε και πάλι με δυσκολία την κεφαλιά του Ελ Αραμπί.

Προϊόντος του χρόνου οι «ερυθρόλευκοι» έριξαν το ρυθμό τους, οι Αρκάδες δεν μπορούσαν να απειλήσουν και η τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού βρήκε την ευκαιρία να δώσει το «βάπτισμα του πυρός» σε ακόμη έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, τον τερματοφύλακα Ηλία Καραργύρη.

Σχετικά άρθρα

Βρήκε προπονητή ο Παναθηναϊκός
«Άρης και Ηρακλής έχουν στο στόχαστρο τον Μπάρμπα!»
Ζίβκοβιτς vs Σάντσες!
Το αναμενόμενο: Κορυφαίος στο Βέλγιο ο Τζόλης!
Εκτός Εθνικής Κωνσταντέλιας και Καρέτσας!
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article ΠΑΕ Άρης: «Χειρουργείο στην Τούμπα, να φύγει ο Κλάτενμπεργκ»
Next Article Έτοιμος για κούπα ο ΠΑΟΚ!

Τελευταία νέα

«Πάτησε» την ΑΕΚ και το σήκωσε ο ΠΑΟΚ!
Featured SPORTS ΧΑΝΤΜΠΟΛ
26 May, 2026
Παρουσίασε τη ρετρό φανέλα του ο ΠΑΟΚ
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
26 May, 2026
Αρνόκουρος: «Μεγάλη τιμή ο Ηρακλής!»
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
26 May, 2026
Αθλητικές μεταδόσεις: Το πρόγραμμα της Τρίτης
MEDIA
26 May, 2026
Follow US