Μίλησε για ΠΑΟΚ και τελικό ο Μάρτινς

Για την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά και το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για τα Play Off και τον τελικό Κυπέλλου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν ένα απλό παιχνίδι χωρίς ένταση, δεν έχουμε πάρα πολλά να πούμε, ένα παιχνίδι λίγο σκέτο, λίγο χωρίς ουσία. Γενικότερα η απόδοση της ομάδας δεν ήταν ιδιαίτερα ψηλή, αυτό δε σημαίνει ότι κάποιος ευθύνεται γι’ αυτό. Είμαι ικανοποιημένος από τους νέους παίκτες που έπαιξαν σήμερα περισσότερο από άλλες φορές» τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Για το γεγονός ότι οι παλιοί παίκτες του Ολυμπιακού χειροκρότησαν το νέο αίμα: «Τέτοιες εικόνες πραγματικά είναι όμορφες για την ομάδα μας. Όμως αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι στα επόμενα τρία παιχνίδια η απόδοση μας πρέπει να είναι καλύτερη αν θέλουμε να κερδίσουμε. Θέλουμε να κερδίσουμε και γι’ αυτό η ομάδα συνολικά πρέπει να είναι καλύτερη και η απόδοση μας πιο υψηλή για να τελειώσουμε με νίκες».

Για το αν το ματς με τον ΠΑΟΚ, την Τετάρτη 12/5 θα είναι πρόβα τελικού: «Ο τελικός έχει δικά του χαρακτηριστικά, διαφορετικά από το παιχνίδι της Τετάρτης. Στο Καραϊσκάκης την Τετάρτη θα παίξουμε ένα ντέρμπι που θέλουμε να το κερδίσουμε. Γενικότερα, οι παίκτες στον τελικό θα πρέπει να έχουν τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά».