Παντζιαράς : “Ο Άρης έχασε από τον ΠΑΟΚ λόγω των αποφάσεων του διαιτητή”

Με αφορμή την ήττα που γνώρισε ο Άρης από τον ΠΑΟΚ με 2-0, ο παλαίμαχος παίκτης του Άρη, Γιώργος Παντζιαράς μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο κ. Παντζιαράς εξήγησε ότι ο Άρης ηττήθηκε καθαρά από τη διαιτησία και μόνο, ενώ ακόμη μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Άκη Μάντζιο και τη φετινή πορεία που πραγματοποίησαν οι «κιτρινόμαυροι».

Αναλυτικά όσα ο Γιώργος Παντζιαράς είπε στο Yellow Radio 101.7

Για την χρονιά του 80′ και ότι παραδοσιακά ο Άρης δέχεται πόλεμο από την διαιτησία:

Για εμάς εμείς είμαστε οι νικητές, εμείς πήραμε το πρωτάθλημα. Έκαναν τα πάντα, άλλαξαν όλες τις προκυρήξεις για να μην το πάρουμε εμείς.

Στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ χάσαμε εξαιτίας διαιτητών και μόνο, είναι αποφάσεις που πάρθηκαν από τους διαιτητές εναντίων του Άρη, δυστυχώς δεν έχουμε πυγμή για να βοηθήσουμε την ομάδα εκτός αγωνιστικού χώρου.

Το πρώτο γκολ ήρθε με ένα πέναλτι που δεν υπήρχε, το δεύτερο γκολ είναι επιθετικό φάουλ, ακόμη και ο αν ο Άρης δεν παίζει καλά κανείς δεν δικαιούται να αλλοιώνει τα αποτελέσματα.

Για την συνολική εικόνα της τριετίας:

Ο Άρης μας έχει δείξει τα τελευταία τρία χρόνια ότι κάνει καλή δουλειά. Με 2-3 προσθήκες η ομάδα θα είναι καλύτερη του χρόνου, χρειάζονται κάποιες κινήσεις.

Το μεγαλύτερο σφάλμα θα είναι να διαλυθεί η ομάδα που χτίστηκε φέτος, η ομάδα με 2-3 προσθήκες θα ναι καλύτερη και του χρόνου.

Ο Άκης Μάντζιος απέδειξε ότι μπορεί να τα καταφέρει, είναι η πρώτη χρονιά που δουλεύει σε μεγάλη ομάδα και τα πάει πολύ καλά, είναι ο καλύτερος, αυτός που ξέρει τι χρειάζεται η ομάδα.

Με καλή συνεννόηση με την διοίκηση θα πάρει τους παίκτες τους οποίους χρειάζεται η ομάδα.

Για τον λόγο που ο Άρης δεν είναι σε καλή κατάσταση:

Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι ήρθε κούραση στην ομάδα, ο αποκλεισμός από το κύπελλο έφερε τα πράγματα εκεί που είναι τώρα. Ειδικά σε έναν ενενηντάλεπτο που φαινόταν ότι θα ερχόταν η πρόκριση.

Για το μυστικό της φετινής χρονιάς:

Το μυστικό είναι το καλό κλίμα στα αποδυτήρια, ότι κανένας δεν είχε πρόβλημα. Σε αυτό βοήθησε και ο Άκης Μάντζιος.

Για την διαιτησία:

Θα πρέπει ή να σταματήσει αυτό γενικά, ή ο Άρης να μπορέσει να βρίσκεται στις επιτροπές, να βρίσκεται στις αποφάσεις.

Για το ότι η ΠΑΕ Άρης θα αναλάβει το γυναικείο ποδόσφαιρο:

Η στήριξη της ΠΑΕ θα είναι πολύ σημαντική, οποιεσδήποτε πληροφορίες θέλει η ΠΑΕ επειδή έζησα αυτό το τμήμα μπορώ να βοηθήσω και να πληροφορήσω την ομάδα