«Δεν μπορεί να πληρώσει η Γκλάντμπαχ»

Τα γερμανικά ΜΜΕ απασχολεί για ακόμα μια ημέρα το όνομα του Χρήστου Τζόλη, που επαναφέρουν το «διαμαντάκι» του ΠΑΟΚ στο στόχαστρο της Γκλάντμπαχ.

Ωστόσο όπως αναφέρει ιστοσελίδα που ασχολείται με το ρεπορτάζ των «πουλαριών» η κίνηση για την αγορά του από τον Δικέφαλο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, κυρίως λόγω των οικονομικών δεδομένων.

Πιο συγκεκριμένα οι Γερμανοί εκτιμούν ότι ο ΠΑΟΚ θα θέλει για να παραχωρήσει τον 19χρονο εξτρέμ ένα ποσό κοντά στα 15 εκατομμύρια ευρώ και αναφέρουν σχετικά:

«Το προφίλ του νεαρού Έλληνα ταιριάζει πολύ με το στυλ της Γκλάντμπαχ. Λόγω της μικρής ηλικίας του ο Τζόλης μπορεί να αναπτυχθεί περισσότερο, ενώ είναι ήδη ταχύτατο. Ωστόσο είναι απίθανο ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Μαξ Έμπερλ απλώς να ξοδέψει το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ που απαιτείται, ειδικά μετά από ένα δύσκολο οικονομικά έτος λόγω της πανδημίας. Πριν από λίγες εβδομάδες είχε τονίσει πως η ομάδα δεν θα προχωρήσει σε μεταγραφές λόγω των οικονομικών ζημιών.

Ωστόσο αν πωληθεί κάποιος ποδοσφαιριστής και φέρει χρήματα στα ταμεία, ο Τζόλης θα μπορούσε να είναι υποψήφιος για την Μπορούσια για να χρησιμοποιηθεί ως αντικαταστάτης για τον Τραορέ (λήγει το συμβόλαιο του το καλοκαίρι) ή μια καλή εναλλακτική λύση για τον Τουράμ».