«Δεν μας απείλησε ο Άρης, μεγάλος μου αδερφός ο Γκαρσία»

Για την επερχόμενη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, τη νίκη στο ντέρμπι με τον Άρη αλλά και τα γενέθλια του Πάμπλο Γκαρσία τοποθετήθηκε ο άμεσος συνεργάτης του, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για τη νίκη απέναντι στον Άρη: «Σημειώσαμε μια δίκαιη νίκη, χωρίς ν’ απειληθούμε, όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη».

Για την αλλαγή σχηματισμού: «Μας ταιριάζει αυτό το σύστημα. Την πρώτη φορά που το επαναφέραμε δεν ξέραμε πώς θα αντιδράσει η ομάδα. Στη συνέχεια όμως φάνηκε η δουλειά που έχει γίνει. Νιώθουμε περισσότερη ασφάλεια στο αμυντικό κομμάτι, όπου είχαμε ταλαιπωρηθεί».

Αρνήθηκε να μιλήσει για την επόμενη σεζόν κι αν αυτό θα παραμείνει οδηγός για τη συνέχεια. «Εξαρτάται από πολλά», είπε χαρακτηριστικά.

Για το αν το ματς με τον Ολυμπιακό κι αν αποτελεί … πρόβα τελικού: «Όχι, άλλο παιχνίδι είναι το αυριανό, άλλο θα είναι ο τελικός, ξεκάθαρα».

Για την επίτευξη σημαντικών αποτελεσμάτων παρά τις σημαντικές απουσίες: «Μας λείπουν μεν αλλά τα παιδιά που ήρθαν και τους αντικατέστησαν τα πήγαν πολύ καλά. Όπως ο Λύρατζης που μπήκε με τον Άρη και μας έδωσε πάρα πολύ δύναμη».

Για τον Πάμπλο Γκαρσία: «Φοβερός άνθρωπος, νομίζω πως είναι το μέλλον του ΠΑΟΚ. Έχει την ομάδα στην καρδιά του. Αν μπορεί … είκοσι χρόνια ή παραπάνω να είναι στην ομάδα θα ήταν το καλύτερο. Έχουμε καλή σχέση, ξέρουμε καλά ο ένας τον άλλον, παίξαμε και μαζί. Είναι σαν μεγαλύτερος αδερφός μου, τον αγαπάω…».