Κουλακιώτης: «Το μάτι μας γυάλιζε στον τελικό»

20 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα (12/5) από τότε που ο ΠΑΟΚ κατακτούσε το τρίτο Κύπελλο Ελλάδας στην περήφανη ιστορία του, διαλύοντας τον Ολυμπιακό με 4-2 στον τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, Γιώργος Κουλακιώτης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero» για τον μεγάλο τελικό, την κατάκτηση του τροπαίου αλλά και τους 9.000 που έκαναν τη Φιλαδέλφεια… Τούμπα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν ένα μας που το περιμέναμε πως και πως. Ζούσαμε για αυτό. Είχαμε προβλήματα αλλά ξέραμε πως αυτή είναι η στιγμή μας. Το θέλαμε, και αυτό το έβλεπες παντού. Και όταν λέω «το θέλαμε» εννοώ όλοι. Όλος ο ΠΑΟΚ. Μπήκαμε στο γήπεδο και είδαμε 9.000 τρελούς να μας ενθαρρύνουν. Αυτό, μπορείς να καταλάβεις το πόσο μας βοήθησε. Ήταν ένα ματς στο οποίο το μάτι μας γυάλιζε. Όλων μας, και εννοώ και των οπαδών. Δεν υπήρχε αυτό.

Δεν υπάρχει φορά που να πέσω πάνω στο βίντεο και να μην το δω. Να με βλέπω τρελαμένο να σηκώνω το κύπελλο. Γυρίσαμε στη Θεσσαλονίκη και υπήρχαν άνθρωποι που μας αγκάλιαζαν και έκλαιγαν. Αυτό, δεν μπορείς να το ξεχάσεις, δεν γίνεται. Καταλαβαίνεις σε τι ομάδα είσαι, τι σημαίνει αυτή η ομάδα για τους ανθρώπους της. Μιλάμε για στιγμές τρέλας. Τότε, παίζαμε καλό ποδόσφαιρο, και βλέπω τώρα την Τούμπα να είναι χαλί και σκέφτομαι τι θα κάναμε αν είχαμε μερικές από τις «ανέσεις» του σήμερα».