Μίλησαν για τη Νέα Τούμπα Μητσοτάκης- Ζέρβας

Στην Αθήνα βρίσκεται ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζερβας για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στην ατζέντα των θεμάτων που συζητήθηκαν υπήρχε και αυτό της Νέας Τούμπας!

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης έχει τονίσει πολλάκις οτι θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια που κάνει ο ΠΑΟΚ για να χτίσει ένα υπερσύγχρονο στάδιο.

 

Όταν λοιπόν ο κύριος Ζέρβάς έθεσε το θέμα του γηπέδου, η ερώτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν να μάθει σε τι στάδιο είναι το εν λόγω project.

Όπως μεταδίδει το «inpaok.com»  από την πλευρά του ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης του εξήγησε την όλη διαδικασία τονίζοντας του ότι στο τέλος του μήνα ο φάκελος θα επιστρέψει στον Δήμο Θεσσαλονίκης και από εκεί και έπειτα θα υπάρξει το τελικό στάδιο που ο φάκελος θα σταλεί στο υπουργείο επικρατείας και μετά έχει σειρά το προεδρικό διάταγμα.

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας ανέφερε ότι όσον αφορά τον Δήμο το θέμα τρέχει κανονικά και πως ο ΠΑΟΚ δείχνει… δίψα για να χτίσει αυτό το στολίδι. Επίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ρώτησε το πότε αναμένεται να είναι έτοιμο το γήπεδο με τον Δήμαρχο της πόλης να τον παραπέμπει στον Δικέφαλο.